Adresa forumului din 3 caractere
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Doriti ca adresa forumului sa fie din 3 caractere
Adresa forumului din 3 caractere
Rezumarea primului mesaj :
Propunerea mea este una simpla sa ne putem pune adresa la forum doar din 3 cifre ca de exemplu: rlz.forumer.ro
Astept parerile voastre bune si rele.
Propunerea mea este una simpla sa ne putem pune adresa la forum doar din 3 cifre ca de exemplu: rlz.forumer.ro
Astept parerile voastre bune si rele.
Ultima editare efectuata de catre FaNnaTyk [;x] in Dum Feb 09, 2014 1:12 pm, editata de 1 ori
Re: Adresa forumului din 3 caractere
Am votat nu.Dar daca administratorii vor crede de cuviinta ca acest lucru este benefic nu voi comenta.
Ati incercat sa cautati ceva,un nume,un obiect sau ce vreti voi cu ajutorul unui motor de cautare,iar acel lucru pe care il cautati sa aiba o denumire asa cum vreti voi?
Ati incercat sa cautati ceva,un nume,un obiect sau ce vreti voi cu ajutorul unui motor de cautare,iar acel lucru pe care il cautati sa aiba o denumire asa cum vreti voi?
nope, asa e serviciul, take it or leave it
Hm, cum de mi-a scapat acest subiect inainte sa ies din staff? Evident ca nu se va face o astfel de modificare, din motivele explicate mai sus.
Intrucit deja exista o astfel de sugestie respinsa definitiv, rog un moderator sa inchida topicul si sa-l trimita la cos. Multumesc!
Intrucit deja exista o astfel de sugestie respinsa definitiv, rog un moderator sa inchida topicul si sa-l trimita la cos. Multumesc!
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Micsorarea numarului de caractere la adresa forumului
» Adresa Forumului
» Adresa forumului
» Nu pot sa pun adresa forumului meu .forummo.com
» Adresa forumului nu mai merge
» Adresa Forumului
» Adresa forumului
» Nu pot sa pun adresa forumului meu .forummo.com
» Adresa forumului nu mai merge
Pagina 3 din 3