Cand personalizez chenarul de profil mil fac calumea si bun imi apare 2 pagini cu chenare 1 sus si una jos una care era veche
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cand personalizez chenarul de profil mil fac calumea si bun imi apare 2 pagini cu chenare 1 sus si una jos una care era veche
- ce pot face cand imi personalizez chenaru imi apare 2 coloane exmeplu
eu scriu salut bine ati venit in primu forum
aici ie primu chenar salut bine ati venit
aici ie al 2 lea chenar Salut bine ati venit
eu vreu sa fie numai unu si sa fie personalizat cum trebuie
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Re: Cand personalizez chenarul de profil mil fac calumea si bun imi apare 2 pagini cu chenare 1 sus si una jos una care era veche
Salut,
Puteti fi va rog un pic mai explicit ? Daca se poate sa ne aratati si niste imagini cu problema dumneavoastra. Multumesc!
Puteti fi va rog un pic mai explicit ? Daca se poate sa ne aratati si niste imagini cu problema dumneavoastra. Multumesc!
Vizitator- Vizitator
Re: Cand personalizez chenarul de profil mil fac calumea si bun imi apare 2 pagini cu chenare 1 sus si una jos una care era veche
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avand un titlu explicit.
Subiecte similare
» In chenarul de la profil imi apare de 2 ori varsta,yahoo,localizare etc..
» Link care apare doar atunci cand postezi pe forum
» De ce apare asa când pun o imagine ?
» De ce imi apare alb cand navigez pe forum?
» Cum sterg randul care imi arata pe ce pagini am intrat.
» Link care apare doar atunci cand postezi pe forum
» De ce apare asa când pun o imagine ?
» De ce imi apare alb cand navigez pe forum?
» Cum sterg randul care imi arata pe ce pagini am intrat.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum