Probleme legate de editorul din panoul de administrare
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
nu pot edita css
Rezumarea primului mesaj :
salut,dupa cum am scris si in titlu nu pot edita css.
intru in pa/afisare/culori/css dau click sa editez sau sa creez ceva in foaia de stil si surpriza.nu merge.
am sters cookies de pe forum,am schimbat browserul,am intrat pe 7-8 forumuri de teste cu ambele browsere(chrome si opera) aceasi problema.mai nou in template-uri este exact la fel.
apas click iar linia de editare,sau scriere cu se numeste ea nu apare acolo unde dau click,apare ceva mai jos,dar daca apase tasta delete,sau backspace sa sterg un continut din template sau css,ma da o pagina a browserului inapoi.
chiar nu inteleg.
salut,dupa cum am scris si in titlu nu pot edita css.
intru in pa/afisare/culori/css dau click sa editez sau sa creez ceva in foaia de stil si surpriza.nu merge.
am sters cookies de pe forum,am schimbat browserul,am intrat pe 7-8 forumuri de teste cu ambele browsere(chrome si opera) aceasi problema.mai nou in template-uri este exact la fel.
apas click iar linia de editare,sau scriere cu se numeste ea nu apare acolo unde dau click,apare ceva mai jos,dar daca apase tasta delete,sau backspace sa sterg un continut din template sau css,ma da o pagina a browserului inapoi.
chiar nu inteleg.
Re: Probleme legate de editorul din panoul de administrare
IonutzD a scris:Incercati mozila ca merge sa editati pe el
Nu toate codurile merg pe mozilla. Si cum am mai spus, nu este o problema generata de browsere
Salut,
Acest inconvenient, se pare, ca se datoareaza noului editor din Panoul de administrare, tehnicienii platformei lucreaza deja la acest lucru.
Edit: Incercati sa folositi browser-ul Mozilla Firefox, cu acest browser puteti efectua modificari in Foaia de stil CSS cat si in template-uri.
Acest inconvenient, se pare, ca se datoareaza noului editor din Panoul de administrare, tehnicienii platformei lucreaza deja la acest lucru.
Edit: Incercati sa folositi browser-ul Mozilla Firefox, cu acest browser puteti efectua modificari in Foaia de stil CSS cat si in template-uri.
Probleme legate de editorul din panoul de administrare
Salutare tuturor,
Acum o saptamana, Google Chrome a fost actualizat. Odata cu aceasta actualizare, la anumiti utilizatori nu va merge editarea CSS-ului si template-urilor. Aceasta problema nu vine din partea serviciilor Forumgratuit.
Este posibil ca aceasta eroare sa persiste si pe browserul Opera.
Pentru moment, recomandam utilizarea unui alt browser.
Acest subiect va ramane deschis pana la remedierea problemei, pana atunci toate problemele legate de editorul din panoul de administrare vor fi postate aici.
~> topicuri unite
Acum o saptamana, Google Chrome a fost actualizat. Odata cu aceasta actualizare, la anumiti utilizatori nu va merge editarea CSS-ului si template-urilor. Aceasta problema nu vine din partea serviciilor Forumgratuit.
Este posibil ca aceasta eroare sa persiste si pe browserul Opera.
Pentru moment, recomandam utilizarea unui alt browser.
Acest subiect va ramane deschis pana la remedierea problemei, pana atunci toate problemele legate de editorul din panoul de administrare vor fi postate aici.
~> topicuri unite
Pe google Chrome,Opera mini,opera 12,opera nex,mozila firefox,mozila firefox aurora am aceasi problema,insa pe opera 17 imi merge,dar oare pentru cat timp nu stiu..
Dezinstaleaza toate browserele inafara de explorer si bagati doar chrome si cred ca o sa mearga
Buna ziua,
Avand in vedere ca problema editorului a fost rezolvata, voi inchide acest subiect si il voi trimite in cos. Pentru alte probleme intampinate va rog sa deschideti un subiect in sectiunea corespunzatoare.
Avand in vedere ca problema editorului a fost rezolvata, voi inchide acest subiect si il voi trimite in cos. Pentru alte probleme intampinate va rog sa deschideti un subiect in sectiunea corespunzatoare.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» 2 Probleme legate de tema.
» Probleme legate de linkuri
» din: Probleme legate de Administrarea spatiului de stocare
» Probleme legate de Administrarea spatiului de stocare
» Probleme legate de avatar pentru toti membrii
» Probleme legate de linkuri
» din: Probleme legate de Administrarea spatiului de stocare
» Probleme legate de Administrarea spatiului de stocare
» Probleme legate de avatar pentru toti membrii
Pagina 3 din 3