Probleme legate de editorul din panoul de administrare
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
nu pot edita css
Rezumarea primului mesaj :
salut,dupa cum am scris si in titlu nu pot edita css.
intru in pa/afisare/culori/css dau click sa editez sau sa creez ceva in foaia de stil si surpriza.nu merge.
am sters cookies de pe forum,am schimbat browserul,am intrat pe 7-8 forumuri de teste cu ambele browsere(chrome si opera) aceasi problema.mai nou in template-uri este exact la fel.
apas click iar linia de editare,sau scriere cu se numeste ea nu apare acolo unde dau click,apare ceva mai jos,dar daca apase tasta delete,sau backspace sa sterg un continut din template sau css,ma da o pagina a browserului inapoi.
chiar nu inteleg.
salut,dupa cum am scris si in titlu nu pot edita css.
intru in pa/afisare/culori/css dau click sa editez sau sa creez ceva in foaia de stil si surpriza.nu merge.
am sters cookies de pe forum,am schimbat browserul,am intrat pe 7-8 forumuri de teste cu ambele browsere(chrome si opera) aceasi problema.mai nou in template-uri este exact la fel.
apas click iar linia de editare,sau scriere cu se numeste ea nu apare acolo unde dau click,apare ceva mai jos,dar daca apase tasta delete,sau backspace sa sterg un continut din template sau css,ma da o pagina a browserului inapoi.
chiar nu inteleg.
Re: Probleme legate de editorul din panoul de administrare
Daca folositi o extensie instalata tip "AdBlocker" , incercati sa o dezactivati pe forumul dvs.
Eu aceasta problema am avut si se pare ca pot edita din nou CSS-ul si template-urile.
Eu aceasta problema am avut si se pare ca pot edita din nou CSS-ul si template-urile.
Am dezactivat AdBlocker, insa nu a disparut problema .Cesar a scris: Daca folositi o extensie instalata tip "AdBlocker" , incercati sa o dezactivati pe forumul dvs.
incerc o versiune de browser ceva mai veche,este posibil sa fie de la update-uri
EDIT: incercati versiunea de browser opera 17,acum imi merge,si numai faeti update-uri la browsere
EDIT: incercati versiunea de browser opera 17,acum imi merge,si numai faeti update-uri la browsere
mr.franta a scris:incerc o versiune de browser ceva mai veche,este posibil sa fie de la update-uri
Asta nu rezolva problema. Cei care folosesc W-XP nu pot instala Opera.
Oricum aceasta problema este de la forumgratuit nu de la browser, noi nu o sa schimbam browerul noi asteptam sa rezolve problema cei de la forumgratuit..
Incercati mozila ca merge sa editati pe el
Nu pot edita in overall_footer_end si in overall_footer_begin
nu stiu ce are vreau sa editez in overall_footer_end/begin dar nu ma las nu pot scrie dc inainte am avut alt forum si imi mergea..>>>puteti sa ma ajutati cu aceasta problema
# Anonimul. ~> Tag-ul pentru culori si bold a fost eliminat.
# Anonimul. ~> Tag-ul pentru culori si bold a fost eliminat.
Este aceeasi problema ca aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Buna ziua!
Datorita unor probleme de compatibilitate cu modul WYSIWYG, va recomandam ca deocamdata sa nu editati paginile HTML deja create. Vom cauta sa va anuntam de indata ce aceste probleme au fost rezolvate.
Ne cerem scuze pentru inconvenient!
BebySdr, boldul si culorile sunt rezervate pentru moderare, va rog sa folositi fontul de origine.
Multumesc pentru intelegere!
Multumesc pentru intelegere!
bos cum adica sa folosec fondul de origine eu il folosec uite cemi apare inoverall_footer_end ::::
~ adaugarea balizelor code
- Cod:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<body>
<table>
<tr>
<td>
<div>
<div>
<div>
<!-- END html_validation -->
</div>
</div>
<!-- BEGIN switch_footer_links -->
<div align="center">
<div class="gen">
<!-- BEGIN footer_link -->
<!-- BEGIN switch_separator --> | <!-- END switch_separator -->
<a name="bottom" class="copyright" href="{switch_footer_links.footer_link.U_FOOTER_LINK_HREF}" rel="{switch_footer_links.footer_link.FOOTER_LINK_REL}" target="{switch_footer_links.footer_link.FOOTER_LINK_TARGET}" title="{switch_footer_links.footer_link.L_FOOTER_LINK_TITLE}">{switch_footer_links.footer_link.L_FOOTER_LINK_TEXT}</a>
<!-- END footer_link -->
</div>
</div>
<!-- END switch_footer_links -->
</div>
{PROTECT_FOOTER}
</td>
</tr>
</table>
<!-- BEGIN switch_facebook_login -->
<div id="fb-root"></div>
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
FB.init({appId: '{switch_facebook_login.FACEBOOK_APP_ID}', status: true, cookie: true, xfbml: true, oauth: true});
//]]>
</script>
<!-- END switch_facebook_login -->
<!-- BEGIN switch_facebook_logout_TMP -->
//<![CDATA[
FB.Event.subscribe('auth.logout', function(response) {
if ($('a#logout'))
{
var lien_redir = $('a#logout').attr('href');
if ($('a#logout').attr('href') && $('a#logout').attr('href') != '')
{
document.location.href = 'http://{switch_facebook_logout.SERVER_NAME}/' + lien_redir;
}
}
});
$(document).ready( function() {
$('a#logout').click( function() {
FB.logout();
} );
});
//]]>
</script>
<!-- END switch_facebook_logout_TMP -->
//<![CDATA[
fa_endpage();
//]]>
</script>
</body>
</html>
~ adaugarea balizelor code
ONTOPIC:
Problema nu este din template, ci din cauza editorului acestuia. Nu esti singurul care are aceasta persoana. Incearca totusi golirea memoriei cache si a cookieurilor forumului/browserului. Daca nu se rezolva, o salvare a fi din partea tehnicienilor platformei prin revenirea la vechiul editor.
OFFTOPIC:
Utilizarea fontului de origine, adica evitarea folosirii boldului si a culorilor in mod excesiv.
Problema nu este din template, ci din cauza editorului acestuia. Nu esti singurul care are aceasta persoana. Incearca totusi golirea memoriei cache si a cookieurilor forumului/browserului. Daca nu se rezolva, o salvare a fi din partea tehnicienilor platformei prin revenirea la vechiul editor.
OFFTOPIC:
Utilizarea fontului de origine, adica evitarea folosirii boldului si a culorilor in mod excesiv.
boss nu merge macr datimi un cod css pentru aplasarea unui obiect/imagine pe prima pagine jos va rog
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» 2 Probleme legate de tema.
» Probleme legate de linkuri
» din: Probleme legate de Administrarea spatiului de stocare
» Probleme legate de Administrarea spatiului de stocare
» Probleme legate de avatar pentru toti membrii
» Probleme legate de linkuri
» din: Probleme legate de Administrarea spatiului de stocare
» Probleme legate de Administrarea spatiului de stocare
» Probleme legate de avatar pentru toti membrii
Pagina 2 din 3