culoarea la membri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
culoarea la membri
Rezumarea primului mesaj :
as dori sa pun ce culoare vreau eu la membri nu vreau de la Culoare link : doar de acolo pot si mise scimba tot si eu doresc doar la membri astept sami ziceti ce sa fac poate exzista un script pentru acesta.
as dori sa pun ce culoare vreau eu la membri nu vreau de la Culoare link : doar de acolo pot si mise scimba tot si eu doresc doar la membri astept sami ziceti ce sa fac poate exzista un script pentru acesta.
Ultima editare efectuata de catre DjBl3nd in Mar Dec 31, 2013 11:30 am, editata de 1 ori
DjBl3nd- Membru Forumgratuit
Varsta : 25
Data înscrierii : 06/09/2013
Mulțumiri : 3
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pot schimba culoarea?
» Text-ul de la informatiile personale ale unui user se vad in culoarea negru chiar daca in panoul de administrare am culoarea alb
» Culoarea fundalului din cod este lafel ca si culoarea textului
» Cum pot inlocui "Culoarea 1 a randului din tabel" , " Culoarea 2 a randului din tabel" si mai 1 cu o imagine
» Cum schimb culoarea?
» Text-ul de la informatiile personale ale unui user se vad in culoarea negru chiar daca in panoul de administrare am culoarea alb
» Culoarea fundalului din cod este lafel ca si culoarea textului
» Cum pot inlocui "Culoarea 1 a randului din tabel" , " Culoarea 2 a randului din tabel" si mai 1 cu o imagine
» Cum schimb culoarea?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum