Scris colorat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Scris colorat
Salut,
Am o erroare nu imi merge pur si simplu sa fac o culoare sa scriu colorat. Ce fac?Nu v-am facut poza fiindca nu arata nimic.
Titlu editat
Am o erroare nu imi merge pur si simplu sa fac o culoare sa scriu colorat. Ce fac?Nu v-am facut poza fiindca nu arata nimic.
Titlu editat
Ultima editare efectuata de catre DarkAlexutzu in Sam Noi 30, 2013 4:57 pm, editata de 1 ori
Re: Scris colorat
Aţi încercat cu BBCode sau cu HTML ? Probabil aţi scris greşit fragmentul de cod şi de aceea nu apare.
Nu stiu,dar eu vreau sa vad cand apas pe "Culoare" sa imi dea culorile..
THX.Rezolvat.
THX.Rezolvat.
Ultima editare efectuata de catre DarkAlexutzu in Sam Noi 30, 2013 4:56 pm, editata de 1 ori
Te referi la paleta de culori din răspuns ?
Panou Administrare - General - Mesaje şi Emailuri - Configurare - Tipul editorului paletei de culori : Extins
Încearcă în acest mod , poate este mai util..
Panou Administrare - General - Mesaje şi Emailuri - Configurare - Tipul editorului paletei de culori : Extins
Încearcă în acest mod , poate este mai util..
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum