am un forum si vreau sa fiu anuntat pe o alta adresa de mail
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
am un forum si vreau sa fiu anuntat pe o alta adresa de mail
am un forum si vreau sa fiu anuntat pe o alta adresa de mail cum o schimb?multumesc
Re: am un forum si vreau sa fiu anuntat pe o alta adresa de mail
PA=>Utilizatori&Grupuri=>Administrare utilizatori=>Alegi numele tau cu care esti inregistrat=>Schimbi adresa de e-mail.
Sau:
PA=>General=>Forum=>Mesaje si e-mailuri=>Opiuni pentru e-mail=>Adresa de e-mail a administratorului.
Incearca-le pe amandoua si daca nu merge sa-mi spui.
Sau:
PA=>General=>Forum=>Mesaje si e-mailuri=>Opiuni pentru e-mail=>Adresa de e-mail a administratorului.
Vizitato- Vizitator
multumesc multumesc multumescLizzard a scris:PA=>Utilizatori&Grupuri=>Administrare utilizatori=>Alegi numele tau cu care esti inregistrat=>Schimbi adresa de e-mail.
Sau:
Cu placere.
Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat, il voi inchide si il voi marca [Rezolvat]
Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat, il voi inchide si il voi marca [Rezolvat]
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Schimbare adresa de e-mail la forum.
» 2 forumuri pe o singura adresa de mail
» Problema url forum, redictionare la o alta adresa.
» Cum schimb adresa de e-mail din profil
» Redirectionare forum catre o alta adresa de domeniu
» 2 forumuri pe o singura adresa de mail
» Problema url forum, redictionare la o alta adresa.
» Cum schimb adresa de e-mail din profil
» Redirectionare forum catre o alta adresa de domeniu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum