Cum fac asa o legenda
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac asa o legenda
Imi poate cineva zici cum fac asa o legenda?
Va rog!
Si inca ceva cum sa o instalez
Va rog!
Si inca ceva cum sa o instalez
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Re: Cum fac asa o legenda
ma scuzati dar nu prea inteleg ce sa fac si unde
si + vreau ca in imagine va rog
Buna ziua,
Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul .
Mulţumesc pentru înţelegere!
Pentru ca sunteti nou, va invit sa cititi regulamentul forumului - gasiti link in semnatura mea.
Ce mai exact nu intelegeti din acel tutorial? Pur si simplu vizitati Panou de Administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS si adaugati:
Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul .
Mulţumesc pentru înţelegere!
Pentru ca sunteti nou, va invit sa cititi regulamentul forumului - gasiti link in semnatura mea.
Ce mai exact nu intelegeti din acel tutorial? Pur si simplu vizitati Panou de Administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS si adaugati:
- Cod:
a[href="TERMINATIE LINK GRUP"] {
text-shadow:0px 2px 13px #f5a911;
}
Nu uitati sa adaugati in coduri terminatia link-ului de la pagina grupurilor acolo unde este sugerat (TERMINATIE LINK GRUP)
ms mult puteti da t/c
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum