Semnatura in profil[R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Semnatura in profil[R]
Ma gandeam ca poate ar trebui sa se adauge semnatura in profil. Ea apare doar la sfarsitul mesajului.
Am observat ca multe forum-uri au aceasta optiune. Daca exista si eu nu am vazut-o, va rog sa imi spuneti unde se afla.
Multumesc !
Am observat ca multe forum-uri au aceasta optiune. Daca exista si eu nu am vazut-o, va rog sa imi spuneti unde se afla.
Multumesc !
Re: Semnatura in profil[R]
Semnatura mereu apare la sfarsitul mesajelor, iar in profil se gaseste in:Profil=>Semnatura.
Vizitato- Vizitator
Ideea era sa apara in profilul acela care il vad toti userii.Lizzard a scris:Semnatura mereu apare la sfarsitul mesajelor, iar in profil se gaseste in:Profil=>Semnatura.
Screenshot : https://2img.net/h/i534.photobucket.com/albums/ee345/ella_minerva/457547.png
Ella0210:Nu cred ca ve ivedea vreodata asa ceva.
Profilul pe Forumgratuit.ro a fost facut astfel incat sa-l modifice daor administratorii.Nu pot face decat un profil personalizat, dar nu va fi semnatura.
Doar profilele personalizate se pot modifica cand accesezi direct profilul.
Imi pare rau.
Profilul pe Forumgratuit.ro a fost facut astfel incat sa-l modifice daor administratorii.Nu pot face decat un profil personalizat, dar nu va fi semnatura.
Doar profilele personalizate se pot modifica cand accesezi direct profilul.
Imi pare rau.
Vizitato- Vizitator
Nu-i nimic. Multumesc pentru ajutor oricum.
Cu placere.
Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat, il voi inchide si il voi marca [Rezolvat]
Topic mutat la Alte probleme.
Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat, il voi inchide si il voi marca [Rezolvat]
Topic mutat la Alte probleme.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum sterg semnatura de la profil
» Cum pun semnatura si avatarul la profil ?
» De ce nu pemite utilizatoriilor sa puna la profil semnatura .
» Cum sterg (semnatura poate fi schimbata din profil)
» Cum pun semnatura si avatarul la profil ?
» De ce nu pemite utilizatoriilor sa puna la profil semnatura .
» Cum sterg (semnatura poate fi schimbata din profil)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum