Cum fac donati la forum ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac donati la forum ?
Cum activez si samia arete jos sa dau acoolo si sa donez ?
Re: Cum fac donati la forum ?
Scuze dar nu prea inteleg ce vrei tu ... te rog fii mai explicit ca sa pot sa te ajut !Gabybest a scris:Cum activez si samia arete jos sa dau acoolo si sa donez ?
Diverse -> Administrare credit -> Donatii
Si vroiai sa scrii: "Cum activez si sa imi arate cum sa donez ?"
mai treci pe la scoala
Si vroiai sa scrii: "Cum activez si sa imi arate cum sa donez ?"
mai treci pe la scoala
Multumesc prowarz
Puteti da tc.
Puteti da tc.
MBeatrice- Membru onorific
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti
Data înscrierii : 01/01/2013
Mulțumiri : 5
Subiecte similare
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum