Problema schimbare numele la forum!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema schimbare numele la forum!
Dupa cum zice si titlul am o problema la schimbarea numele forumului.
Creind forumul am pus numele "Test"
Acum cind intru in PA= General = Configurare=Numele Forumului
Si bag alt nume oricum nu se schimba )! Am cautat si prin css si in template si tot nimic. Rog sa ma ajute cineva!
Creind forumul am pus numele "Test"
Acum cind intru in PA= General = Configurare=Numele Forumului
Si bag alt nume oricum nu se schimba )! Am cautat si prin css si in template si tot nimic. Rog sa ma ajute cineva!
Re: Problema schimbare numele la forum!
Salut !!
Intrati in PA -> GENERAL -> Adresa Internet a forumului
Sper ca vam fost de ajutor !!
Buna ziua,
Acel nume din Panou de Administrare ~> General ~> Forum ~> Configurare se refera la numele afisat sub/langa logo-ul forumului; pentru a schimba denumirea in sine a forumului vizitati Panou de Administrare ~> General ~> Promovarea forumului ~> Motoarele de cautare, optiunea Titlul paginii de start.
Acel nume din Panou de Administrare ~> General ~> Forum ~> Configurare se refera la numele afisat sub/langa logo-ul forumului; pentru a schimba denumirea in sine a forumului vizitati Panou de Administrare ~> General ~> Promovarea forumului ~> Motoarele de cautare, optiunea Titlul paginii de start.
Gabybest a scris:Salut !!
Nu m-ai inteles. Nu am zis ca nu pot schimba LINK la forum ci Numele lui !
Intrati in panoul de administrare , general -> forum -> configurare si acolo aveti numele site-ului . Puneti numele dorit si apoi apasati pe .
Cassius Dio a scris:Buna ziua,
Multumesc !
Subiecte similare
» Schimbare cat. forum
» Schimbare aspect forum
» Problemă meniu schimbare teme
» Problema schimbare latimea paginii!
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Schimbare aspect forum
» Problemă meniu schimbare teme
» Problema schimbare latimea paginii!
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum