Script Vizitatori
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Script Vizitatori
As vrea si eu un script ca acesta sau unul asemanator .
Ultima editare efectuata de catre Frosty. in Mier Aug 07, 2013 7:21 pm, editata de 1 ori
Re: Script Vizitatori
Buna ziua,
Va invit sa cititi acest tutorial:
https://help.forumgratuit.ro/t41803-casuta-de-logare-pentru-fereastra-pop-up-de-conexiune
Va invit sa cititi acest tutorial:
https://help.forumgratuit.ro/t41803-casuta-de-logare-pentru-fereastra-pop-up-de-conexiune
Am facut ca in tutorial dar nu s'a intamplat nimic ..
Cred ca ar trebui sa functioneaze pentru ceilalti vizitatori. Nu si pentru dumneavoastra din cauza memoriei cache a browser-ului. Daca doriti sa se afiseze si pentru dumneavoastra faceti click pe link-ul "Sterge cookies pe forum" care se afla mai jos de categoriile forumului.
Daca nici asa nu functioneaza, probabil nu ati activat fereastra de tip pop-up. Pentru a verifica acest lucru, vizitati Panou de Administrare ~> General ~> Forum ~> Configurare ~> Pop-up de conexiune si selectati "Da" la rubrica "Activeaza".
Daca nici asa nu functioneaza, probabil nu ati activat fereastra de tip pop-up. Pentru a verifica acest lucru, vizitati Panou de Administrare ~> General ~> Forum ~> Configurare ~> Pop-up de conexiune si selectati "Da" la rubrica "Activeaza".
Ati avut dreptate Cassius nu am activat "Pop-up de conexiune"
Multumesc .
Multumesc .
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Subiecte similare
» Script vizitatori
» script vizitatori
» Script pentru vizitatori
» Cerere script vizitatori
» script vizitatori
» Cerere script vizitatori
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum