Naruto & Metin2
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Naruto & Metin2
Rezumarea primului mesaj :
1.Categoria: Jocuri & RPG
2.Titlu: Naruto & Metin2
3.Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
4.Limba: Romana
5.Descriere: Forumul este adresat tuturor persoanelor interesate de Metin2 sau Naruto dar mai ales pentru gaming. Am incercat sa il structurez cat mai bine, cu toate ca este deabia la inceput.
1.Categoria: Jocuri & RPG
2.Titlu: Naruto & Metin2
3.Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
4.Limba: Romana
5.Descriere: Forumul este adresat tuturor persoanelor interesate de Metin2 sau Naruto dar mai ales pentru gaming. Am incercat sa il structurez cat mai bine, cu toate ca este deabia la inceput.
Re: Naruto & Metin2
Pein., va rog sa postati doar informatii legate de forumul dumneavoastra, nu faptul ca avem o primire calduroasa. Multumesc pentru intelegere ~>
Promovare blocata temporar.
Promovare blocata temporar.
Vizitator- Vizitator
~> Promovare deblocata.
Vizitator- Vizitator
Dupa cateva minute de mentenanta de ieri, am realizat urmatoarele lucruri:
Modificari:
- Am adaugat putina opacitate forumului.
- Am adaugat un nou cursor.
- Mai multe despre noile modificari gasiti pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Noutati:
- Pentru o perioada nedeterminata de timp nu mai puteti vizualiza subiectele forumului fara un cont activ (ne cerem scuze pentru neplacerile create).
Va asteptam pe forum [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
- Am adaugat putina opacitate forumului.
- Am adaugat un nou cursor.
- Mai multe despre noile modificari gasiti pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Noutati:
- Pentru o perioada nedeterminata de timp nu mai puteti vizualiza subiectele forumului fara un cont activ (ne cerem scuze pentru neplacerile create).
Va asteptam pe forum [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Modificari:
- Logoul prafuit a fost inlocuit cu unul nou
- Butoanele pentru topicuri au fost schimbate.
Mai multe detalii despre celelalte modificari gasiti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Noutati:
- 30% din subiectele forumului sunt vizibile pentru vizitatori
- Parteneri noi.
- Logoul prafuit a fost inlocuit cu unul nou
- Butoanele pentru topicuri au fost schimbate.
Mai multe detalii despre celelalte modificari gasiti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Noutati:
- 30% din subiectele forumului sunt vizibile pentru vizitatori
- Parteneri noi.
Pein., va rog sa postati doar informatii legate de forumul dumneavoastra, nu adresa sa. Multumesc pentru intelgere!
~> Promovare blocata temporar.
~> Promovare blocata temporar.
Vizitator- Vizitator
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Metin2.Tech - New Revolution Server Metin2 PVM EASY
» Metin2
» Warcraft - Metin2
» Naruto-World Romania
» Naruto-World Romania
» Metin2
» Warcraft - Metin2