Cum pot face o cu meniu deasupra logoului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum pot face o cu meniu deasupra logoului
Rezumarea primului mesaj :
https://i.imgur.com/ujqLMuY.png
Cum pot face chestia aia de deasupra Logoului dar fara alea cu facebook inloc dalea sa scrie
Site Membri Autentificare Inregistrare
SI cand cand da pe autentificare sa se logheze si sa dispara si sa maie Site Membri Inregistrare
https://i.imgur.com/ujqLMuY.png
Cum pot face chestia aia de deasupra Logoului dar fara alea cu facebook inloc dalea sa scrie
Site Membri Autentificare Inregistrare
SI cand cand da pe autentificare sa se logheze si sa dispara si sa maie Site Membri Inregistrare
Ultima editare efectuata de catre PowerCs in Mier Aug 07, 2013 3:09 pm, editata de 2 ori
Re: Cum pot face o cu meniu deasupra logoului
Si voi ati furat deci .
Am furat eu chiar tot ? adica ca am luat niste imagini de acolo pe acolo dar nu am copiat un forum intreg cum o faci tu :|tu vezi ca nu esti original ai tot ce am eu ? imaginile de la categori sti de cine sunt faute ? de emy pentru mine nu si pentru tine nu mai ma copia
ok ma o sa scot generalitati si altele ..
Frate nu am nimic cu tine poti sa le lasi , dar ma enerveaza faptul ca nu intrebi daca ai voe sa le pui. Pastreazale nu am sa iti fac reclamatie .
Multumesc si de acum incolo o sa te interb pe mees
Data viitoare puteti folosi mesageria privata pentru asemenea discutii. Ma bucur totusi ca intr-un final ati ajuns la un numitor comun.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» meniu deasupra logoului
» Script apropiere meniu de logo dar si spatiul de deasupra logoului sa nu mai fie
» Spatiu de deasupra logoului sa nu mai fie
» Meniu deasupra banner-ului.
» meniu deasupra logo-ului punbb
» Script apropiere meniu de logo dar si spatiul de deasupra logoului sa nu mai fie
» Spatiu de deasupra logoului sa nu mai fie
» Meniu deasupra banner-ului.
» meniu deasupra logo-ului punbb
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum