Problema smiley
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema smiley
Salut uitati ... vreau sa fac si eu asta sa fie langa asta .. smyle cum e in poza ..
sa nu apas eu .. vreau sa fie langa ... cum e in poza smyle.
sa nu apas eu .. vreau sa fie langa ... cum e in poza smyle.
Re: Problema smiley
Buna seara,
Desi formularea frazei (frazelor) dumneavoastra de mai sus lasa de dorit, presupun ca va referiti la lista de smileys din partea dreapta, care vreti sa apara si in casuta de raspuns rapid. Va rog sa confirmati/infirmati daca am sau nu dreptate.
Desi formularea frazei (frazelor) dumneavoastra de mai sus lasa de dorit, presupun ca va referiti la lista de smileys din partea dreapta, care vreti sa apara si in casuta de raspuns rapid. Va rog sa confirmati/infirmati daca am sau nu dreptate.
Da aveti dreptate.
Din pacate, nu apare in casuta de raspuns rapid pentru ca ar ocupa prea mult loc si ar fi afisata urat. Exista insa butonul de smileys, care odata apasat deschide lista.
mda.. ok rezolvat!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum