Tabel profil
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Tabel profil
Rezumarea primului mesaj :
Salut!
Cum pot face sa imi apra si mie la forum la fel la fel ca aici:D
sters
Va multumesc anticipat pt raspunsuri bune/rele
Salut!
Cum pot face sa imi apra si mie la forum la fel la fel ca aici:D
sters
Va multumesc anticipat pt raspunsuri bune/rele
Ultima editare efectuata de catre DjZero in Sam Iun 15, 2013 8:28 am, editata de 1 ori
Re: Tabel profil
nu stiu de ce o facesti atat de complicat, in primul rand iti trebuie imagini,cu nivelu 1,2,3,4,5 so on..
apoi le pui aici : Pa=>Utilizatori si grupuri=>Utilizatori=>Profiluri=>Si apasa pe , aoi Tip: O lista de imagini, Nume pune asta " ", descriere lasa liber, url icon deasemenea.. iar apoi te descurci, si jos e tot itt pui imagiile, dar cand utilizatorul trece la al2 nivel dvs va trebui sa schimbati.
apoi le pui aici : Pa=>Utilizatori si grupuri=>Utilizatori=>Profiluri=>Si apasa pe , aoi Tip: O lista de imagini, Nume pune asta " ", descriere lasa liber, url icon deasemenea.. iar apoi te descurci, si jos e tot itt pui imagiile, dar cand utilizatorul trece la al2 nivel dvs va trebui sa schimbati.
ObeyDiamond- Membru Forumgratuit
Varsta : 29
Localizare : Take pride in what you do :) !
Data înscrierii : 11/05/2013
Mulțumiri : 0
Hristos a inaltat!
DjZero, vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi.
Mulţumesc pentru înţelegere!
DjZero, ObeyDiamond, va rog sa tineti cont de ce a scris un membru al staff-ului inaintea dvs. Problema din acest topic poate fi considerata rezolvata?
DjZero, vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi.
Mulţumesc pentru înţelegere!
DjZero, ObeyDiamond, va rog sa tineti cont de ce a scris un membru al staff-ului inaintea dvs. Problema din acest topic poate fi considerata rezolvata?
Ultima editare efectuata de catre Cassius Dio in Sam Iun 15, 2013 11:07 am, editata de 1 ori
In primul rand obey intr-o comunitate sunt peste 750 zilnic on cum sta ma 10 administratori sa schimbe zilnic la 750 nivelul?... gandestete
ON: Rezolvat!
ON: Rezolvat!
ObeyDiamond a scris:nu stiu de ce o facesti atat de complicat, in primul rand iti trebuie imagini,cu nivelu 1,2,3,4,5 so on..
apoi le pui aici : Pa=>Utilizatori si grupuri=>Utilizatori=>Profiluri=>Si apasa pe , aoi Tip: O lista de imagini, Nume pune asta " ", descriere lasa liber, url icon deasemenea.. iar apoi te descurci, si jos e tot itt pui imagiile, dar cand utilizatorul trece la al2 nivel
dvs va trebui sa schimbati.
MBeatrice- Membru onorific
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti
Data înscrierii : 01/01/2013
Mulțumiri : 5
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Profil in tabel
» Tabel Profil
» tabel profil
» chenarele de sub profil in tabel
» Cum pot face si eu un tabel asa la profil
» Tabel Profil
» tabel profil
» chenarele de sub profil in tabel
» Cum pot face si eu un tabel asa la profil
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum