Problema script radio
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Problema script radio
Salut, am si eu o problema cu forumul. In urma cu ceva vreme (2/3 luni) am bagat pe forum niste scripturi si in urma acestora, a aparut un radio... problema e ca nu stiu cum sa il scot, nu stiu in ce script este, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat...
Multumesc.
Multumesc.
Re: Problema script radio
Buna seara, cautati script-ul pe care doriti sa il stergeti in pagina de start a forumului.
Cred ca ala este, nu stiu unde... dar am vazut ca e pe mai multe forumuri
Ma poti ajuta cu, cativa pasi? Ca sa-l pot scoate?
Ma poti ajuta cu, cativa pasi? Ca sa-l pot scoate?
PA=>Afisare=>Pagina de start=>Generalitati=>Mesaj pe pagina de start, si cautatik codurile pe care doriti sa le eliminati.
Salut,
Verificati in: Panoul de administrare => Afisare => Generalitati
Panoul de administrare => General => Anunturi.
Verificati in: Panoul de administrare => Afisare => Generalitati
Panoul de administrare => General => Anunturi.
Hristos a inviat!
Ne puteti prezenta si o captura de ecran ca sa putem vedea exact unde apare acest radio despre care vorbiti? Multumesc!
Ne puteti prezenta si o captura de ecran ca sa putem vedea exact unde apare acest radio despre care vorbiti? Multumesc!
SGSS a scris:Hristos a inviat!
Radioul nu apare nicaieri (adica nu are nici o iconita tip: kiss fm sau alt radio), de cat se aude. Pot sa va las adresa de la forum sa vedeti despre ce este vorba?
Multumesc
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum