+Cum fac sa-mi setez numarul de posturi? (numar fals de mesaje)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
+Cum fac sa-mi setez numarul de posturi? (numar fals de mesaje)
Salut as vrea si eu sa stiu cum sa imi setez posturile din PA va rog ajutati-ma
Titlu editat
Titlu editat
Re: +Cum fac sa-mi setez numarul de posturi? (numar fals de mesaje)
Buna seara,
Teoretic, este imposibil sa modificati cifra mesajelor din profil.Insa exista o mica solutie care va poate duce la ceea ce doriti dvs.
Creati o rubrica numita tot ''Mesaje'', invizibila in profil si in mesaje, si adaugati numarul dorit de mesaje.
Teoretic, este imposibil sa modificati cifra mesajelor din profil.Insa exista o mica solutie care va poate duce la ceea ce doriti dvs.
Creati o rubrica numita tot ''Mesaje'', invizibila in profil si in mesaje, si adaugati numarul dorit de mesaje.
Si imi puteti explica cum sa fac asta,Va rog?
PA=>Utilizatori si grupuri=>Utilizatori=>Profiluri=>Click pe butonul adauga=>Numele ''Mesaje'', adaugati numarul de mesaje dorit, si faceti camp-ul invizibil.
Mie nu-mi apare camp-ul invizibil
Buna dimineata,
Trebuie sa afisati camp-ul creat doar pentru administratori pentru a-l face invizibil.
PA=>Utilizatori si grupuri=>Utilizatori=>Profiluri=>Adauga=>Alegeti tipul, numele, afisarea camp-ului, si cand ajungeti la afiseaza acest camp pentru utilizatorii care au cel putin statutul=>Administratori.
Rezolvat?
Trebuie sa afisati camp-ul creat doar pentru administratori pentru a-l face invizibil.
PA=>Utilizatori si grupuri=>Utilizatori=>Profiluri=>Adauga=>Alegeti tipul, numele, afisarea camp-ului, si cand ajungeti la afiseaza acest camp pentru utilizatorii care au cel putin statutul=>Administratori.
Rezolvat?
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Subiecte similare
» Cum setez la un anumit numar de posturi sa se poata posta?
» Cum pot adauga butoate cu numar de mesaje,numar de membri,ultimul membru etc?
» Cum fac sa apara jos langa cine este conectat Numar de mesaje , numar de subiecte , total utilizatori inregistrati
» Daca sincronizez un utilizator( actualizandu-i numarul de mesaje la 0), numarul de postari ale forumului se modifica?
» Cum setez numarul maxim de caractere la titlu?
» Cum pot adauga butoate cu numar de mesaje,numar de membri,ultimul membru etc?
» Cum fac sa apara jos langa cine este conectat Numar de mesaje , numar de subiecte , total utilizatori inregistrati
» Daca sincronizez un utilizator( actualizandu-i numarul de mesaje la 0), numarul de postari ale forumului se modifica?
» Cum setez numarul maxim de caractere la titlu?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum