Culori moderatori
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Culori moderatori
Salut, am nevoie de un cod pentru a da culoare urmatorului lucru:
La mine pe forum, grupul Tester are culoarea verde si doresc sa se vada:Moderator: Tester
Moderator: Tester
Re: Culori moderatori
Adica vrei sa schimbi culoarea grupului?
Daca intri pe forumul meu ( il am in profil ) si te duci la ROMANIAN PROJECT COMMUNITY ( ultima categorie, jos ) si te uiti la Diverse, o sa vezi ca apare Moderator: Tester ; Eu vreau sa colorez denumirea de "Tester" in verde
Pai ai putea incerca sa aduaugi in descrierea acelui forum asta
Unde scrie "culoare" modifici cu ce culoare vrei
- Cod:
<br />
<b><font color="culoare">Moderator</font></b><a href="/g3-tester"><font color ="culoare">Tester</font></a>
Unde scrie "culoare" modifici cu ce culoare vrei
Eu nu vreau sa fie doar scris; Eu vreau ca testerii sa poata modera acel topic
Pai fa permisiunile pentru grup sa poata modera acel forum
Vrei sa scoti cel de-al 2-lea Moderator:Tester ?
Deci fi atent ce vreau eu sa fac.
Vreau sa pun un grup sa modereze o anumita categorie.
Culoarea grupului sa o setez eu.
In acest exemplu, Testerii pot modera sectiunea "Diverse" iar numele lor apare cu verde. Vreau si eu sa fac acelasi lucru
Vreau sa pun un grup sa modereze o anumita categorie.
Culoarea grupului sa o setez eu.
In acest exemplu, Testerii pot modera sectiunea "Diverse" iar numele lor apare cu verde. Vreau si eu sa fac acelasi lucru
Culoarea grupului se seteaza de aici:
ACP=>>Utilizatori si Grupuri=>>Administrarea grupurilor=>>Alegeti grupul=>>Si la Culorile membrilor grupului :
alegeti culoarea dorita
Si pentru a face acel grup sa modereze acea categorie urmariti pasii urmatorii.
ACP=>>Utilizatori si Grupuri=>>Administrarea grupurilor=>>Apasati aici si bifati unde vreti sa fie moderator si gata
ACP=>>Utilizatori si Grupuri=>>Administrarea grupurilor=>>Alegeti grupul=>>Si la Culorile membrilor grupului :
alegeti culoarea dorita
Si pentru a face acel grup sa modereze acea categorie urmariti pasii urmatorii.
ACP=>>Utilizatori si Grupuri=>>Administrarea grupurilor=>>Apasati aici si bifati unde vreti sa fie moderator si gata
Really? Crezi ca eu am facut altfel, sau cum ? ) Logic ca asa am facut si apare cum nu vreau eu.
Hristos a inviat!
Ultima etapa consta in eliminarea acelui rand care afiseaza moderatorii cu o culoare implicita. Vizitati Panou de Administrare ~> Afisare ~> Structura si ierarhie, si selectati Nu la optiunea Afisare moderatori forum.
Ultima etapa consta in eliminarea acelui rand care afiseaza moderatorii cu o culoare implicita. Vizitati Panou de Administrare ~> Afisare ~> Structura si ierarhie, si selectati Nu la optiunea Afisare moderatori forum.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Moderatori: Moderatori, Asistenti, Moderatori globali
» Culoarea la Moderatori!!
» Inlocuirea listei de culori cu un selector de culori la mesaje
» Moderatori sub forum
» Moderatori font
» Culoarea la Moderatori!!
» Inlocuirea listei de culori cu un selector de culori la mesaje
» Moderatori sub forum
» Moderatori font
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum