Cum pun cursor cu calash [REZOLVAT]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum pun cursor cu calash [REZOLVAT]
Rezumarea primului mesaj :
Cum PuN si Eu Un CuRsOr Cu Un CaLaSh SaU caM aShA Cva Ca Nu GaSeSc pls help me
tAnKs
Cum PuN si Eu Un CuRsOr Cu Un CaLaSh SaU caM aShA Cva Ca Nu GaSeSc pls help me
tAnKs
Re: Cum pun cursor cu calash [REZOLVAT]
<............................>
Bha eu jtiu sa pun cursoare unde vreu ))) da problema e ca aklo unde mei dat tu nu vad niciun cursor
IgGnatovici a scris:
Ba eu stiu sa pun cursoare unde vreau, dar problema e ca acolo unde mi-ai dat tu nu vad niciun cursor
bun, ne-am convins, stii sa pui cursoare, dar cum de nu stii sa te uiti dupa ele unde ti s-a dat adresa ?
pune mouse-ul pe oricare din acele patrate albe si vei vedea ce cursor este. apoi , apasa pe mouse si iti va da si codul, care stii tu unde se pune.
ce limba este asta folosita ?
românkă ? romaneashkă ?
macar din respect ptr ceilalti , incercati si scrieti corect româneste.
Vizitato- Vizitator
ok scuze dar mia nu-mi apare, am o problema cu popapuri sau ce
nu iti apare pe forumul tau, sau nu apar pe linkul de unde trebuie sa-l iei ?
nu stiu ce setari ai tu, eu am facut o proba sa vad daca merg, si nu am avut nici o problema.
nu stiu ce setari ai tu, eu am facut o proba sa vad daca merg, si nu am avut nici o problema.
Vizitato- Vizitator
imi pare rau, dar la mine cand pun cursorul acolo, nu imi arata nici o schimbare,
duci cursorul mouse in patrat, si iti arata ce animated cursor este acolo.
click mouse stinga o data in acel patrat si apare :
la baza ai un cod.
copy si il pui unde te-a trimis Lexa sa citesti articolul.
sau aici, vezi ce ti-a raspuns Luky si andrey12.
daca tie nu-ti apare nimic, nu suntem de vina noi, ci setarile pc-ului tau.
Vizitato- Vizitator
ok, am pus merci am rezolvat, era o problema cu pop-up
eU-.:ElemenT: a scris:Poti introduce codul HTML in multe locuri. In pui in panoul de administrare=>General=>Pagina de start=>Configurare In casuta "Continutul mesajului" si iti va aparea acel cursor pe pagina de start
Îmi cer scuze că ma bag dar dacă vreţi ca un cursor de pe poqbum(siteul prezentat mai sus) să apară pe toate paginile trebuie să îl puneţi în:
P.A=>Imagini si culori=>Culori=>Foaie de stil CSS,puneţi codul cursorului acolo şi apăsaţi pe ,,Valideaza''.
După asta cursorul dumneavoastră va apărea pe toate paginile forumului.
darkspectre14: multumim pentru ajutor
Sfatul meu: cei care nu se pricep in CSS ii rog sa nu modifice nimic in foaia CSS. Problemele pe care le veti crea vor fi foarte greu de remediat de catre tehnicieni nostri.
Sfatul meu: cei care nu se pricep in CSS ii rog sa nu modifice nimic in foaia CSS. Problemele pe care le veti crea vor fi foarte greu de remediat de catre tehnicieni nostri.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum