Cum adaug o imagine inaintea textului(categorii/forumuri)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum adaug o imagine inaintea textului(categorii/forumuri)
Salut FG,
Aş vrea să adaug,pe forumul meu,imagini înaintea categoriilor.Ştiu de unde,dar nu ştiu cum să fac să pun înaintea descrierii şi titlului.
Dacă adaug o poza înaintea descrierii,nu îmi face cum vreau eu.
Aş vrea cum este la voi.
PRINT:
Aşa aş vrea şi eu.
Sper că aţi înteles ce am avut de zis.
Mulţumesc.
Aş vrea să adaug,pe forumul meu,imagini înaintea categoriilor.Ştiu de unde,dar nu ştiu cum să fac să pun înaintea descrierii şi titlului.
Dacă adaug o poza înaintea descrierii,nu îmi face cum vreau eu.
Aş vrea cum este la voi.
PRINT:
Aşa aş vrea şi eu.
Sper că aţi înteles ce am avut de zis.
Mulţumesc.
Re: Cum adaug o imagine inaintea textului(categorii/forumuri)
Buna ziua,
Accesati: Panoul de Administrare => General => Categorii & Forumuri => Intrati la un forum oarecare, ex: Basic Rules => Adresa imaginii: completati cu linkul unei imagini.
Accesati: Panoul de Administrare => General => Categorii & Forumuri => Intrati la un forum oarecare, ex: Basic Rules => Adresa imaginii: completati cu linkul unei imagini.
Kevin.- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 26/10/2012
Mulțumiri : 0
Hristos a inviat!
Pentru a va putea ajuta voi avea nevoie de adresa URL a forumului dumneavoastra. O puteti posta aici? Multumesc!
Pentru a va putea ajuta voi avea nevoie de adresa URL a forumului dumneavoastra. O puteti posta aici? Multumesc!
S-astept,s-astept iar,dar vad ca nu se oboseste nimeni.
Hristos a inviat !
PA - General - Categorii si Forumuri - Creeati o categorie , Dupa accea creatii un subforum . Completai titlul , descriere . Si la adresa imagini adaugati imaginea respectiva .
P.S : Mie imi merge la fel
PA - General - Categorii si Forumuri - Creeati o categorie , Dupa accea creatii un subforum . Completai titlul , descriere . Si la adresa imagini adaugati imaginea respectiva .
P.S : Mie imi merge la fel
Raspunsul a mai fost dat odata si am specificat cum vreau.Te rog sa fii mai atent,sa nu postezi degeaba.
Dorim sa stim ce dimensiuni in pixeli veti folosi pentru acele iconite pe care le veti adauga. Va rog sa adaugati una si sa o lasati asa, ca sa ne putem orienta mai bine ce modificari putem aduce. Multumesc!
48x48 px.Si daca vreau sa adaug la tot forumul imagini v-a trebui sa folosesc doar aceste dimensiuni?Nu ca ar fi o problema,doar intreb.
Multumesc.
Multumesc.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Problema cu adăugarea unei imagini inaintea textului (forumuri)
» Imagine de fundal la categorii si la forumuri
» imagine fundat categorii, forumuri, subiecte .etc
» Schimbare imagine la contur categorii+forumuri
» Script pentru adaugare imagine peste categorii/forumuri pe versuinea phpbb3
» Imagine de fundal la categorii si la forumuri
» imagine fundat categorii, forumuri, subiecte .etc
» Schimbare imagine la contur categorii+forumuri
» Script pentru adaugare imagine peste categorii/forumuri pe versuinea phpbb3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum