Automod membri conectati
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Automod membri conectati
Salut vreau si eu in script sau unde intru sa apara la membri conectati in ultimele 99 ore toti care si-au facut cont daca am 3000 sa apara 3000 asa am vazut pe un forum ....
Re: Automod membri conectati
Salut,
PA - Afisare - Pagina de start - Generalitati - Afisarea listei cu membri conectati in ultimele 24* ore : Da, Durata in ore : 99.
PA - Afisare - Pagina de start - Generalitati - Afisarea listei cu membri conectati in ultimele 24* ore : Da, Durata in ore : 99.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
mda nu mai inteles nu vreau asa ceva eu vreau ca toata lumea de si-a facut cont pe forum meu vreau sa apara la membri contectati !
Buna ziua , Acest lucru se poate daca membri se logheaza dupa inregistrare .
Buna ziua.
Prin alte cuvinte, doriti ca optiunea sa arate date false, adica chiar daca acei membri nu s-au conectat in ultimele 99 de ore?
Prin alte cuvinte, doriti ca optiunea sa arate date false, adica chiar daca acei membri nu s-au conectat in ultimele 99 de ore?
Subiecte similare
» Problema membri conectati ... !
» Membri conectati in ultimile 99 ore
» Membri Conectati in timp de 99 ore
» Modificare statistici membri conectati
» Modificare membri conectati in ultimele 24 de ore
» Membri conectati in ultimile 99 ore
» Membri Conectati in timp de 99 ore
» Modificare statistici membri conectati
» Modificare membri conectati in ultimele 24 de ore
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum