Problema cu un chenar din mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema cu un chenar din mesaje
Salut FG.
Am instalat o tema noua pe forumul meu si a aparut un fel de problema.In fiecare mesaj apare un chenar cu data si ora la care am postat mesajul.
PRINT:
Asadar,acel chenar mic,incercuit cu MOV,as vrea sa-l scot.
Si,daca se poate la chenarul incercuit cu ROSU sa-l fac transparent sau aceeasi culoare cu mesajul (alb,nu gri) sau sa-l mut umpic mai la stanga.
Sper ca am fost destul de explicit.
Multumesc.
Am instalat o tema noua pe forumul meu si a aparut un fel de problema.In fiecare mesaj apare un chenar cu data si ora la care am postat mesajul.
PRINT:
Asadar,acel chenar mic,incercuit cu MOV,as vrea sa-l scot.
Si,daca se poate la chenarul incercuit cu ROSU sa-l fac transparent sau aceeasi culoare cu mesajul (alb,nu gri) sau sa-l mut umpic mai la stanga.
Sper ca am fost destul de explicit.
Multumesc.
Re: Problema cu un chenar din mesaje
UP!
EDIT!: Ce am incercuit cu rosu,am reusit sa-i schimb culoarea.As dori sa scot chenarul incercuit cu MOV.Multumesc.
EDIT!: Ce am incercuit cu rosu,am reusit sa-i schimb culoarea.As dori sa scot chenarul incercuit cu MOV.Multumesc.
Ce am incercuit cu rosu,am reusit sa-i schimb culoarea.As dori sa scot chenarul incercuit cu MOV.Multumesc.
Cineva?
Cineva?
Buna seara.
Ne puteti lasa aici adresa URL catre forumul pe care intampinati problema? Multumesc!
Ne puteti lasa aici adresa URL catre forumul pe care intampinati problema? Multumesc!
Vizitati Panou de Administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS, si stergeti acest cod:
- Cod:
p.author {
-moz-border-radius-bottomright: 6px;
-moz-border-radius-topright: 6px;
-webkit-border-bottom-right-radius: 6px;
-webkit-border-top-right-radius: 6px;
background: #EBEBEB;
border: 1px solid #D7D7D7;
border-bottom-right-radius: 6px;
border-top-right-radius: 6px;
color: #232323;
left: -11px;
padding-left: 3px;
padding-top: 3px;
position: relative;
width: 225px;
}
Subiecte similare
» Chenar ultimele mesaje
» Chenar Profil si Chenar Ultimele Mesaje [ punBB ]
» Subiecte , Mesaje si Ultimele mesaje in chenar
» Cod chenar ultimile mesaje
» Chenar subiecte si mesaje
» Chenar Profil si Chenar Ultimele Mesaje [ punBB ]
» Subiecte , Mesaje si Ultimele mesaje in chenar
» Cod chenar ultimile mesaje
» Chenar subiecte si mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum