Cum sa adaug/scot Moderatori de la subforum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: Cum sa adaug/scot Moderatori de la subforum
Poi intri la categorii si forume apoi la subforumul care vrei sa adaugi moderatori sau sa stergi ,apoi dai la permisiuni si de acolo bifezi cine sa fie moderator (la moderare)
Buna ziua.
Daca doriti sa adaugati la toate forumurile si subforumurile rubrica Moderatori, va rog sa urmati sfatul lui mariusjack.
Va puteti insa decide sa eliminati aceasta rubrica vizitand Panou de Administrare ~> Afisare ~> Pagina de start ~> Structura si ierarhie, si configurand rubrica Afisare moderatori forum cu Nu.
Daca doriti sa adaugati la toate forumurile si subforumurile rubrica Moderatori, va rog sa urmati sfatul lui mariusjack.
Va puteti insa decide sa eliminati aceasta rubrica vizitand Panou de Administrare ~> Afisare ~> Pagina de start ~> Structura si ierarhie, si configurand rubrica Afisare moderatori forum cu Nu.
PA -> Afisare -> Pagina de start -> Structura si ierarhie -> si configurand rubrica Afisare moderatori forum cu: Nu.
RedGames, oare nu asta am spus si eu? Va rog sa va abtineti sa postati daca acelasi raspuns a fost deja oferit de alt membru. Multumec!
Multumesc ! Am rezolvat .
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Subiecte similare
» Vreau sa scot din profil Online si Offline si sa o adaug langa cele de mai jos "Reputatie,Mesaje" etc..
» Cum scot moderatori de acolo ?
» Cum scot linia de moderatori??
» cum scot scrisul cu moderatori !!
» Cum adaug/scot , imagini in coltul forumului ?
» Cum scot moderatori de acolo ?
» Cum scot linia de moderatori??
» cum scot scrisul cu moderatori !!
» Cum adaug/scot , imagini in coltul forumului ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum