Moderator pentru Hitskin
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Doriti adaugarea unui moderator pe serverul ro.hitskin.com
Moderator pentru Hitskin
Rezumarea primului mesaj :
Dupa multele fraude pe site-ul Hitskin ... vin cu propunerea de a se adauga un moderator care sa se ocupe cu site-ul ro.hitskin.com ... cineva care sa stearga temele care sunt doar putin modificate (cateva culori si imagini, dar in mare parte e aceiasi tema), cineva care sa supravegheze temele care se incarca pe server ...
VA ROG, DACA VOTATI DA ... SA ADAUGATI SI ALTE ARGUMENTE care ar putea reprezenta structura acestui sugestii ...
Functiile de moderare pentru acest utilizator:
- stergerea temelor care copiealte alte teme
- modificarea datelor din teme (nume, descriere, culori de baza, etc.)
Dupa multele fraude pe site-ul Hitskin ... vin cu propunerea de a se adauga un moderator care sa se ocupe cu site-ul ro.hitskin.com ... cineva care sa stearga temele care sunt doar putin modificate (cateva culori si imagini, dar in mare parte e aceiasi tema), cineva care sa supravegheze temele care se incarca pe server ...
VA ROG, DACA VOTATI DA ... SA ADAUGATI SI ALTE ARGUMENTE care ar putea reprezenta structura acestui sugestii ...
Functiile de moderare pentru acest utilizator:
- stergerea temelor care copiealte alte teme
- modificarea datelor din teme (nume, descriere, culori de baza, etc.)
Ultima editare efectuata de catre ezlidor in Sam Noi 29, 2008 1:54 pm, editata de 1 ori
Re: Moderator pentru Hitskin
Ar fi o idee strasnica! De ce unii sa se chinuie la creerea unor teme perfecte, iar altii sa le-o fure fara vreun bun simt? De exemplu stiu pe cineva care s-a chinuit o noapte-ntreaga sa-si creeze propria tema, iar un vizitator i-a copiat-o si i-a schimbat logo-ul!!
Iar ca sa argumentez, cred ca ar fi o idee buna sa se aleaga un moderator sau administrator, cum vreti sa-i spuneti, si sa stearga DIRECT forumurile care copie o creeatie personala. Apropo, am o intrebare: exista teme hackerite puse de useri pe hitskin? Daca da, ar trebui verificate si sterse...
Iar ca sa argumentez, cred ca ar fi o idee buna sa se aleaga un moderator sau administrator, cum vreti sa-i spuneti, si sa stearga DIRECT forumurile care copie o creeatie personala. Apropo, am o intrebare: exista teme hackerite puse de useri pe hitskin? Daca da, ar trebui verificate si sterse...
cu siguranta ca sunt de acord.nu este corect ca un "oarecare" sa copie munca altcuiva..restul au zis ceilalti (:
Imi pare o sugestie buna :-?!
Da. Sunt de acord
Da. Sunt de acord
Eu ... ma pricep cat de cat la html , css ... ect . si am creat multe forumuri pentru prieteni (niciodata contracost , sincer) si , da ar trebui un user care sa aiba grija de temele incarcate acolo
am votat da pentruca nu mi se pare frumos sa ti se fure tema propie si ma enerveaza cei ce fura temele ar pute acum schimba si skinul si cica nu-s ale tale si sunt ale lui acele teme au fost puse de alti dar nu sa le copieze cei ce habar nau sa-si faca
Am votat Da, dar nu pentru ca ar fi vorba de furtul temelor.
Ce se fura? Temele o data puse pe Hitskin devin gratuite, oricine le poate folosi. Si personaliza ulterior, nu? De ce le incarcati pe Hitskin daca nu vreti sa le foloseasca altii?
Dar un moderator ar fi necesar pentru a sterge temele dublate, de exemplu. (Pentru asta ar trebui bineinteles sa se stabileasca limitele de la care o tema poate fi considerata diferita.)
Daca e tehnic posibil, bineinteles.
Ce se fura? Temele o data puse pe Hitskin devin gratuite, oricine le poate folosi. Si personaliza ulterior, nu? De ce le incarcati pe Hitskin daca nu vreti sa le foloseasca altii?
Dar un moderator ar fi necesar pentru a sterge temele dublate, de exemplu. (Pentru asta ar trebui bineinteles sa se stabileasca limitele de la care o tema poate fi considerata diferita.)
Daca e tehnic posibil, bineinteles.
Avind in vedere ca nu mai este posibila incarcarea temelor care contin in majoritate imagini preluate de la alte teme deja existente, aceasta sugestie nu mai are obiect.
Inchis si trimis in arhiva.
Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Adaugarea unei categorii in "Suport pentru site-ul Hitskin.com"
» Solicitarea unui titlu cat mai explicit si pentru sectiunea "Suport pentru site-ul Hitskin.com" din cadrul forumului de suport
» Sistem de notare pentru temele de pe hitskin.com
» Sistem de reputatie pentru site-ul Hitskin
» Daca sterg un cont al unui moderator el mai ramane moderator ?
» Solicitarea unui titlu cat mai explicit si pentru sectiunea "Suport pentru site-ul Hitskin.com" din cadrul forumului de suport
» Sistem de notare pentru temele de pe hitskin.com
» Sistem de reputatie pentru site-ul Hitskin
» Daca sterg un cont al unui moderator el mai ramane moderator ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum