Robot reclame bb3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Robot reclame bb3
Care-i treaba cu robotul acela, e un cont creat de catre administrator si posteaza administratorul reclamele sau le posteaza automat?
Ultima editare efectuata de catre Azael in Vin Feb 01, 2013 12:11 pm, editata de 2 ori
Re: Robot reclame bb3
Este vorba despre un cod care este afisat in forma de postare. Direct din acel cod puteti modifica mesajul care va aparea in toate topicurile forumului si anume ultimul (dupa toate celelalte).
P.S.: Robo = Robot.
P.S.: Robo = Robot.
Fa-ma sa inteleg care-i treaba cu el, ca sa-l bag si la mine pe forum ce trebuie sa fac?
Am urmat mai demult un tutorial cu user bot da nu-mi place, imi da senzatia de sclav.
Am urmat mai demult un tutorial cu user bot da nu-mi place, imi da senzatia de sclav.
Adaugati in Gestiunea codurilor JavaScript:
- Cod:
$(function() {
$('.post:last').after('<div class="post" style="background:#ddd"><span class="corners-top"><span></span></span><div class="postbody">Ad Text Info</div><div class="postprofile">Ad Poster Info</div><span class="corners-bottom"><span></span></span></div>');
});
Ad Text Info => Textul de afisat in interiorul mesajului;
Ad Poster Info => Puteti adauga un avatar, nume, dar si alte informatii robotelului.
Ad Poster Info => Puteti adauga un avatar, nume, dar si alte informatii robotelului.
Am rezolvat cu personalizarea lui, mai am o intrebare, el apare dupa fiecare mesaj sau cum ca nu inteleg?
Avind in vedere ca subiectul a fost marcat "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum