Mesaj inregistrare!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Mesaj inregistrare!
Azi m-am inregistrat pe un forum gratuit si am vazut ca dupa inregistre am primit un pm automat de la adminstrator.... cum pot ace si eu acest lucru pe forumul meu?
Ultima editare efectuata de catre spank in Lun Dec 03, 2012 4:10 pm, editata de 1 ori
spank- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 22/07/2011
Mulțumiri : 0
Re: Mesaj inregistrare!
este foarte simplu de facut acel Mesaj privat
Intram in:
PA - General - Mesaje & Emailuri - Mesaje private - cauti Activeaza mesajele private de intampinare : Bifezi DA ! Dupa scrii la : Subiectul mesajului : Bine ai venit ! sau orice alt mesaj. Si la Mesaj De Intampinare scrii continutul mesajului care vrei sa il primeasca utilizatorul.
Intram in:
PA - General - Mesaje & Emailuri - Mesaje private - cauti Activeaza mesajele private de intampinare : Bifezi DA ! Dupa scrii la : Subiectul mesajului : Bine ai venit ! sau orice alt mesaj. Si la Mesaj De Intampinare scrii continutul mesajului care vrei sa il primeasca utilizatorul.
Re: Mesaj inregistrare!
Mersi! t.c
spank- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 22/07/2011
Mulțumiri : 0
Subiecte similare
» Modificare mesaj de inregistrare
» De ce nu imi arata acasa,portal,membri,conectare,deconectare,inregistrare,PM,mesaj nou...
» Cum fac sa apara care a fost titlu ultimului mesaj postat, langa data ultimului mesaj?
» Nu se vede icoana cu mesaj nou la mesaj nou
» Inregistrare
» De ce nu imi arata acasa,portal,membri,conectare,deconectare,inregistrare,PM,mesaj nou...
» Cum fac sa apara care a fost titlu ultimului mesaj postat, langa data ultimului mesaj?
» Nu se vede icoana cu mesaj nou la mesaj nou
» Inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum