cum adaug o poza la semnatura? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cum adaug o poza la semnatura? [R]
as vrea sa pun o imabine la seminatura
cum pot pune ca am vazut pe multe forum uri
si chiar si aici tare sminatura lui 1960 nota 10
cum pot pune ca am vazut pe multe forum uri
si chiar si aici tare sminatura lui 1960 nota 10
Re: cum adaug o poza la semnatura? [R]
Aici nu poti folosi semnatura.
Iar in forumurile unde poti sa folosesti, este la fel de simplu ca si faza cu a pune o imagine in cadrul unui post, este aceeasi cale de urmat.
Imaginea prelucrata si adusa la dimensiuni rezonabile , o uploadezi pe servimg, sau alt host de imagini, apoi iei linkul direct ( in cazul servimg, este ultimul link de jos , din lista), si il pui cum ti-am spus sa pui imaginea aici intr-unul din topicurile tale, adica asa :
Complicat, nu ? Nu mai fiti asa de delasatori.
Iar in forumurile unde poti sa folosesti, este la fel de simplu ca si faza cu a pune o imagine in cadrul unui post, este aceeasi cale de urmat.
Imaginea prelucrata si adusa la dimensiuni rezonabile , o uploadezi pe servimg, sau alt host de imagini, apoi iei linkul direct ( in cazul servimg, este ultimul link de jos , din lista), si il pui cum ti-am spus sa pui imaginea aici intr-unul din topicurile tale, adica asa :
Complicat, nu ? Nu mai fiti asa de delasatori.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum adaug poza langa butoanele Acasa,Portal etc?
» Eliminare poza subiect de pe poza categorie [REZOLVAT]
» Cum Pot Pune O Poza Ca Acolo Sa Arat Ca Este Semnatura ?
» De unde adaug Semnatura
» Problema Nu merge sa adaug semnatura
» Eliminare poza subiect de pe poza categorie [REZOLVAT]
» Cum Pot Pune O Poza Ca Acolo Sa Arat Ca Este Semnatura ?
» De unde adaug Semnatura
» Problema Nu merge sa adaug semnatura
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum