Mesaj de avertizare in panoul administrativ
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Mesaj de avertizare in panoul administrativ
Rezumarea primului mesaj :
Salutare la toata lumea. Ma numesc Ionut (DJ Misterio) si sunt Admin pe www.mzq4djs.com .
Intrand in panoul de control am observat un mesaj nu tocmai placut si care suna cam asa, citez:
5 z 1 h 51 min
Stimate(i) administrator(i)ai forumului "www.mzq4djs.com", se pare ca forumul dvs. nu respecta Conditiile Generale de Utilizare. Avand in vedere ca serviciul nostru este gratuit, suntem constransi sa va impunem un continut legal.
Va acordam timp pentru a va conforma conditiilor, pana la data de 19-11-2012. Dupa aceasta data vom aplica masurile adecvate, adica stergerea forumului, daca acesta este inca neconform conditiilor impuse.
Va rog sa imi precizati despre ce conditii este vorba ... Ce nu respectam? Dorim sa ne mentinem forumul asa ca va rugam sa ne explicati unde s-a strecurat greseala ... daca aceasta exista si ce anume putem face sa indreptam situatia. Suntem foarte multumiti de platforma, suntem un grup inchis de membrii, postarile noastre nu sunt indexate de google ... deci care este problema??
Multumesc anticipat si contez pe raspunsul dvs. prompt si ferm.
Cu stima,
DJ Misterio
www.mzq4djs.com
Salutare la toata lumea. Ma numesc Ionut (DJ Misterio) si sunt Admin pe www.mzq4djs.com .
Intrand in panoul de control am observat un mesaj nu tocmai placut si care suna cam asa, citez:
5 z 1 h 51 min
Stimate(i) administrator(i)ai forumului "www.mzq4djs.com", se pare ca forumul dvs. nu respecta Conditiile Generale de Utilizare. Avand in vedere ca serviciul nostru este gratuit, suntem constransi sa va impunem un continut legal.
Va acordam timp pentru a va conforma conditiilor, pana la data de 19-11-2012. Dupa aceasta data vom aplica masurile adecvate, adica stergerea forumului, daca acesta este inca neconform conditiilor impuse.
Va rog sa imi precizati despre ce conditii este vorba ... Ce nu respectam? Dorim sa ne mentinem forumul asa ca va rugam sa ne explicati unde s-a strecurat greseala ... daca aceasta exista si ce anume putem face sa indreptam situatia. Suntem foarte multumiti de platforma, suntem un grup inchis de membrii, postarile noastre nu sunt indexate de google ... deci care este problema??
Multumesc anticipat si contez pe raspunsul dvs. prompt si ferm.
Cu stima,
DJ Misterio
www.mzq4djs.com
Ultima editare efectuata de catre DJ Misterio in Mier Noi 14, 2012 2:15 pm, editata de 2 ori
Re: Mesaj de avertizare in panoul administrativ
eu v-am cerut doar sa imi spuneti ce este in neregula iar dvs ati insirat o sumedenie de posibilitati. toate cele enumerate mai sus cu siguranta ca sunt incalcate in mai mare sau mai mica masura de toate forumurile derivate din "forum gratuit" ... nu cred ca noi suntem singurii. cu siguranta daca ne raportam la cele de mai sus ar trebui sa inchideti cam toate forumurile.
haideti sa scurtam discutia si sa ne spuneti care este reclamatia si cine a facut-o ca sa intelegem si noi EXACT despre ce este vorba. nu putem sa luam in considerare acel raspuns care nu precizeaza exact despre ce abatere discutam. ba e avatarul, ba e limbajul, ba nu stiu ce linkuri, ba injurii , ba nuduri ... etc etc etc . acum sincer, daca mi-ati dat atatea posibilitati, cum credeti ca pot verifica pe tot site-ul fiecare posibilitate in parte????? oare cum????? credeti-ma ca nu am solutie in acest caz. tocmai de aceea fac apel la dvs sa ne spuneti exact despre ce abatare discutam si cine a facut reclamatia.
personal NU SUNT de acord cu mesajul primit in Panul de Administrare si il resping categoric pe motiv ca este NEFONDAT!
atata timp cat nu ni se spune clar despre ce abatere discutam astfel incat sa o putem corecta nu am cum sa iau in considerare avertismentul si il consider totodata ABUZIV si NEFONDAT.
va rog sa luati la cunostinta cele de mai sus si sa eliminati avertismentul.
consider ca suntem discriminati pentru ca nu ni se da dreptul la aparare. (deoarece nu cunoastem reclamatia).
NU ESTE REZOLVAT!
Rezolvat este cand se elimina AVERTSIMENTUL. Reiterez ideea ca AVERTSMENTUL primit este ABUZIV, NEFONDAT si DISCRIMINATORIU!
haideti sa scurtam discutia si sa ne spuneti care este reclamatia si cine a facut-o ca sa intelegem si noi EXACT despre ce este vorba. nu putem sa luam in considerare acel raspuns care nu precizeaza exact despre ce abatere discutam. ba e avatarul, ba e limbajul, ba nu stiu ce linkuri, ba injurii , ba nuduri ... etc etc etc . acum sincer, daca mi-ati dat atatea posibilitati, cum credeti ca pot verifica pe tot site-ul fiecare posibilitate in parte????? oare cum????? credeti-ma ca nu am solutie in acest caz. tocmai de aceea fac apel la dvs sa ne spuneti exact despre ce abatare discutam si cine a facut reclamatia.
personal NU SUNT de acord cu mesajul primit in Panul de Administrare si il resping categoric pe motiv ca este NEFONDAT!
atata timp cat nu ni se spune clar despre ce abatere discutam astfel incat sa o putem corecta nu am cum sa iau in considerare avertismentul si il consider totodata ABUZIV si NEFONDAT.
va rog sa luati la cunostinta cele de mai sus si sa eliminati avertismentul.
consider ca suntem discriminati pentru ca nu ni se da dreptul la aparare. (deoarece nu cunoastem reclamatia).
NU ESTE REZOLVAT!
Rezolvat este cand se elimina AVERTSIMENTUL. Reiterez ideea ca AVERTSMENTUL primit este ABUZIV, NEFONDAT si DISCRIMINATORIU!
Imi pare rau ca v-ati enervat, cine a facut reclamatia nu veti afla vreodata, mi se pare normal sa se protejeze confidentialitatea. De fapt, nici nu conteaza. Ce anume s-a reclamat, eu n-am de unde sa stiu, nu primesc eu aceste informatii. Iar dumneavoastra, la infiintarea forumului, v-ati asumat raspunderea sa va supravegheati forumul, ca sa nu incalce conditiile generale. Da, oriunde sint utilizatori care incearca sa incalce aceste conditii, este problema administratorilor sa nu-i lase s-o faca. Daca s-a adunat prea mult astfel de material la dumneavoastra, si nu puteti rezolva totul asa de repede, dumneavoastra si staff-ul forumului sinteti singurii vinovati. Vreti sa-l pastrati? Atunci faceti curatenie. Spor la treaba!
Am inteles. Ati trimis un Avertisment insa ce este mai grav este faptul ca dumneavoastra se pare ca NU CUNOASTETI care este cu adevarat incalcarea si va bazati doar pe afirmatia unui ametit care a facut o sesizare anonima (pentru ca "binevoitori" sunt multi). Grav este faptul ca ne refuzati dreptul de a ne apara deoarece nu ne spuneti numele celui care ne-a reclamat si nici nu ne indicati IN CLAR motivul avetismentului. va rog sa observati ca va intreb inca de la inceputul acestui topic care sunt motivele avertismentului primit iar dvs. REFUZATI sa imi comunicati MOTIVUL REAL! Nu am cum sa repar ceva ce a trenat de atata timp, timp in care nu am primit niciun avertisment. In tot acest timp de cand activam forumul a avut aceeasi activitate si nu am primit niciun avertisment ceea ce inseamna ca activitatea noastra a fost considerata NORMALA si in spiritul REGULAMENTULUI. Iata ca dupa 3 ani de functionare NORMALA ne trezim cu acest avertisment care practic anuleaza starea de normalitate in care ne aflam, noi neavand de unde sa stim daca deranjam cu ceva atata timp cat nu ni s-a atras atentia.
Cum pot oare identifica intr-o istorie de 3 ani in care nu ni s-a atras atentia cu nimic ce anume ESTE sau NU ESTE in spiritul REGULAMENTLUI?? NU SE POATE!! Asta este marea problema.
Oare nu este niciun Admin capabil pe acest site care sa ne dea un raspuns la o intrebare care treneaza??? Nu inteleg ce este atat de greu sa ni se spuna: "ati primit avertismentul din cauza ca ati fost reclamati de X cu privire la problema Y"
In speranta ca sunteti un forum cu membrii open-mind (si sunt convins ca asa este) astept retragerea avertismentului si comunicarea unei solutii CLARE de rezolvare a situatiei existente.
Cu stima
Ionut
Cum pot oare identifica intr-o istorie de 3 ani in care nu ni s-a atras atentia cu nimic ce anume ESTE sau NU ESTE in spiritul REGULAMENTLUI?? NU SE POATE!! Asta este marea problema.
Oare nu este niciun Admin capabil pe acest site care sa ne dea un raspuns la o intrebare care treneaza??? Nu inteleg ce este atat de greu sa ni se spuna: "ati primit avertismentul din cauza ca ati fost reclamati de X cu privire la problema Y"
In speranta ca sunteti un forum cu membrii open-mind (si sunt convins ca asa este) astept retragerea avertismentului si comunicarea unei solutii CLARE de rezolvare a situatiei existente.
Cu stima
Ionut
Probabil in 3 ani nu a gasit nimeni neregulile. Sint milioane de forumuri in platforma, credeti ca a stat cineva cu ochii fix pe forumul dvs.? Dar daca ati primit avertismentul, inseamna ca au existat si dovezi in sprijinul reclamatiei. Sau poate v-au descoperit tehnicienii insisi, se sterg zeci de forumuri in fiecare zi, majoritatea pe motiv de pirataj.
In privinta mea, sint doar un utilizator aici ca si dumneavoastra, ce va face sa credeti ca as avea acces la informatii confidentiale? Sau notiunea de confidential va e straina?
Cum spune Draga Olteanu Matei in Buletin de Bucuresti: numarati pina la 5 si respirati adinc, apoi incepeti sa faceti curatenie in forum, ca nu prea mai aveti timp. Cu sau fara proteste, forumul tot se va sterge daca nu e in regula pe 19.
A, da, si bucurati-va ca ati fost avertizat, in ultimul timp majoritatea forumurilor se sterg fara avertisment.
In privinta mea, sint doar un utilizator aici ca si dumneavoastra, ce va face sa credeti ca as avea acces la informatii confidentiale? Sau notiunea de confidential va e straina?
Cum spune Draga Olteanu Matei in Buletin de Bucuresti: numarati pina la 5 si respirati adinc, apoi incepeti sa faceti curatenie in forum, ca nu prea mai aveti timp. Cu sau fara proteste, forumul tot se va sterge daca nu e in regula pe 19.
A, da, si bucurati-va ca ati fost avertizat, in ultimul timp majoritatea forumurilor se sterg fara avertisment.
SUBIECT NEREZOLVAT inca ...
Astept un raspuns de la un ADMIN. Rog tineti cont de ce am scris mai sus.
Astept un raspuns de la un ADMIN. Rog tineti cont de ce am scris mai sus.
Cum poate face curatenie daca nimeni nu spune adevarata problema, cum ar sti daca a rezolvat problema daca nimeni nu zice nimic , ce ar trebui sa faca sa stearga tot forumul ca sa fie sigur ca a rezolvat problemaIna a scris:Probabil in 3 ani nu a gasit nimeni neregulile. Sint milioane de forumuri in platforma, credeti ca a stat cineva cu ochii fix pe forumul dvs.? Dar daca ati primit avertismentul, inseamna ca au existat si dovezi in sprijinul reclamatiei. Sau poate v-au descoperit tehnicienii insisi, se sterg zeci de forumuri in fiecare zi, majoritatea pe motiv de pirataj.
Daca unul dintre administratori ar spune "Da domnule uite aceasta este problema aveti x zile sa o rezolvati daca nu stergem forumul " ar fi ok si problema ar fi rezolvata, dar daca nimeni nu zice nimic cum poate sti domnul Misterio care este exact problema si sa o rezolve
DjGuNnaR- Membru nou
Varsta : 30
Data înscrierii : 13/11/2012
Mulțumiri : 0
Asta trebuie sa stergetiIna a scris:Nu stiu ce a continut reclamatia, insa dupa numele forumului probabil aveti linkuri de download muzica. Daca nu, atunci alte probleme ar fi: injurii intre membri, postare de nuduri (sau chiar avatare indecente), alte incalcari ale dreptului de autor, discriminare be baza de virsta sau religie... si eu va recomand, ca si Keir, sa cititi Conditiile Generale.
OK. Am sters toata rubrica FUNNY unde erau bancuri care se pot considera obscene, linkuri de youtube cu diverse filme mai mult sau mai putin vulgare. Nu mai este nimic in acest moment din cele de mai sus...
Am inceput sa verificam avatare si semnaturi care pot contine libaj trivial sau imagini indecente. Tot ce tine de acest subiect a fost inlaturat ... sters.
Va rugam sa ridicati avertismentul.
Am inceput sa verificam avatare si semnaturi care pot contine libaj trivial sau imagini indecente. Tot ce tine de acest subiect a fost inlaturat ... sters.
Va rugam sa ridicati avertismentul.
Avertismenul il vor scoate tehnicienii pe 19. Noi nu avem acces la panoul dumneavoastra.
Pai si cine imi poate confirma ca a trecut pericolul si ca pe 19 va fi restras avertimentul ?? Ar fi ok sa mi se spuna ca acum este in regula si mergem pe aceasta directie in continuare. Noi vrem sa ne mentinem comunitatea.
Multumesc!
Multumesc!
Nimeni nu va poate confirma. Daca dupa disparitia mesajului inca mai aveti forumul, ati rezolvat.
Mda ... Cu siguranta RULETA RUSEASCA nu este una din pasiunile mele ascunse deci nici tipul acesta de asteptare nebuneasca nu ma caracterizeaza. Prefer sa mi se confirme tinand cont de cele de mai sus ca ne-am conformat regulilor si ca avertismentul va fi retras. Nu vreau sa ma trezesc pe 19 noiembrie ca forumul (adica munca noastra) s-a dus pe apa asmbetei.
Rog un tehnician sa ridice avertismentul in baza celor de mai sus.
Cu respect,
Ionut
Rog un tehnician sa ridice avertismentul in baza celor de mai sus.
Cu respect,
Ionut
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Mesaj de avertizare Google pentru site-urile de tip phishing sau malware
» Mi-a aparut un mesaj in panoul de administrare
» Cum pot sterge un mesaj de pe forum din panoul de administrare?
» Sunet de avertizare
» Set bari avertizare albastre
» Mi-a aparut un mesaj in panoul de administrare
» Cum pot sterge un mesaj de pe forum din panoul de administrare?
» Sunet de avertizare
» Set bari avertizare albastre
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum