Scris ingrosat in mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Scris ingrosat in mesaje
As dori sa schim scrisul din topicuri cu codul [b ] [/ b] daca se poate.
cred ca am fost mai explicit !
Versiune phpbb3
cred ca am fost mai explicit !
Versiune phpbb3
Ultima editare efectuata de catre Eddy>3 in Dum Oct 14, 2012 11:48 pm, editata de 6 ori
Re: Scris ingrosat in mesaje
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu vom răspunde (nici eu, nici alti utilizatori) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Re: Scris ingrosat in mesaje
Panoul de Administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS.
Adaugati:
~> Valideaza.
Adaugati:
- Cod:
.postbody div {
font-weight:bold;}
~> Valideaza.
Subiecte similare
» Cum fac scris ingrosat?
» Cum sa pun scris ingrosat
» Cum pun scris ingrosat pe versiunea phpBB
» Scris colorat, ingrosat, inclinat, etc la optiunile profilului si profilul personalizat [R]
» Eliminare scris "mesaje noi", "mesaje prorpii" s.a.m.d
» Cum sa pun scris ingrosat
» Cum pun scris ingrosat pe versiunea phpBB
» Scris colorat, ingrosat, inclinat, etc la optiunile profilului si profilul personalizat [R]
» Eliminare scris "mesaje noi", "mesaje prorpii" s.a.m.d
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum