Senatura
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Senatura
Cum pot face si eu sa pun imagine la semnatura eu semnatura actuala care desparte mesaju de semnatura este o linie luna "________________" In loc de linie vrea sa pun ceva care sa arate frumos
am rezolvat
am rezolvat
Re: Senatura
PA=>General=>Mesaje si Emailuri=>Configurare=> Separare mesaj / semnatura :
Si bagi:
Si bagi:
- Cod:
[center][img]LINK DE LA IMAGINE[/img][/center]
Nu merge si am activata semnatura.
Nu ma lasa nici cu imagine nu imi apare semnatura nici de cum..
Nu ma lasa nici cu imagine nu imi apare semnatura nici de cum..
Incearca sa faci urmatoarele :
1. Intri in panou -> General -> Mesaje & Emailuri -> Configurare -> si cauta : Permite vizitatorilor sa vada semnaturile de la : Bifeaza TOTI!
Sau
2.Intri in panou -> Utilizatori & Grupui -> Dai pe numele tau -> Si cauti: Adauga intotdeauna semnatura la mesaje : Bifeti da !
1. Intri in panou -> General -> Mesaje & Emailuri -> Configurare -> si cauta : Permite vizitatorilor sa vada semnaturile de la : Bifeaza TOTI!
Sau
2.Intri in panou -> Utilizatori & Grupui -> Dai pe numele tau -> Si cauti: Adauga intotdeauna semnatura la mesaje : Bifeti da !
Deci incearca sa faci asa :
Si bagi:
Si bagi:
- Cod:
[center][img]http://i.imgur.com/f1Nl6.png[/img][/center]
hm tu ai facut cum am facut eu si merge .. acum intra in profil semnatura si scrie ceva .. dai pe inregistreaza .. faci un nou mesaj si v-a aparea semnatura !
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum