Descarcari torrent , pe forum!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Descarcari torrent , pe forum!
,
Nu am mai intrat de mult , dar e weekend !
Sa va introduc in dilema mea : Sa zicem ca vreau sa imi fac un site pentru torrente gen FL , LT etc. Ideea este urmatoarea : pot sa postez torrente , dar fara sa imi asum vreun drept asupra lor? Adica , nu stiu daca se considera piraterie si va cer ajutorul !
EDIT: Scuzati , daca nu stiti la ce ma refer prin "FL" sau "LT" :
Nu am mai intrat de mult , dar e weekend !
Sa va introduc in dilema mea : Sa zicem ca vreau sa imi fac un site pentru torrente gen FL , LT etc. Ideea este urmatoarea : pot sa postez torrente , dar fara sa imi asum vreun drept asupra lor? Adica , nu stiu daca se considera piraterie si va cer ajutorul !
Multumesc , PixX
EDIT: Scuzati , daca nu stiti la ce ma refer prin "FL" sau "LT" :
- Spoiler:
- FL = Filelist
LT = Lasttorrents
Ultima editare efectuata de catre PixX in Sam Oct 06, 2012 5:06 pm, editata de 1 ori
Re: Descarcari torrent , pe forum!
Se considera piraterie si este ilegal. Nu ai voie sa faci un forum pe aceasta nisa.
Max777- Membru Forumgratuit
Varsta : 27
Localizare : Romania
Data înscrierii : 24/09/2012
Mulțumiri : 0
Re: Descarcari torrent , pe forum!
Buna ziua,
Adaugarea pe forum a unor link-uri ce duc spre elemente piratate (muzica, filme, carti etc.) constituie incalcare a conditiilor generale Forumgratuit, lucru pedepsit cu stergerea fara preaviz a forumului dvs.
In mod mai mult decat sigur trebuie sa stiti ca nu exista exceptii de la conditiile generale, deci va asumati un risc prea mare in opinia mea daca postati link-uri de torrente pe forum.
Weekend placut!
:great:
Adaugarea pe forum a unor link-uri ce duc spre elemente piratate (muzica, filme, carti etc.) constituie incalcare a conditiilor generale Forumgratuit, lucru pedepsit cu stergerea fara preaviz a forumului dvs.
In mod mai mult decat sigur trebuie sa stiti ca nu exista exceptii de la conditiile generale, deci va asumati un risc prea mare in opinia mea daca postati link-uri de torrente pe forum.
Weekend placut!
:great:
Subiecte similare
» Descarcari torrent
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum