ajutor! sa stricat forumul!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
ajutor! sa stricat forumul!
pe forumul meu , nu mai merge sa ma inregistrez/loghez e de la CSS? template-uri? help
Ultima editare efectuata de catre Bloodzz in Mar Oct 02, 2012 10:25 pm, editata de 1 ori
Re: ajutor! sa stricat forumul!
Puteti sa descrieti mai bine problema?
Incercati sa va logati si scrie ca ati introdus o parola corecta? Daca da, cititi acest subiect:
https://help.forumgratuit.ro/t600-recuperarea-parolei-pentru-forum-si-unelte
Incercati sa va logati si scrie ca ati introdus o parola corecta? Daca da, cititi acest subiect:
https://help.forumgratuit.ro/t600-recuperarea-parolei-pentru-forum-si-unelte
sa ma loghez , merge ... greseala mea =))
am un prieten , care vrea sa se inregistreze. si nu ii merge... incearca si tu , si convingete
am un prieten , care vrea sa se inregistreze. si nu ii merge... incearca si tu , si convingete
Verificati daca nu ati pus forumul in vacanta/constructie, sau daca nu ati interzis noile inregistrari.
Panoul de Administrare ~> General ~> Forum ~> Configurare ~> Setari generale. Forum in constructie/vacanta: NU.
Panoul de Administrare ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori ~> Optiunile utilizatorilor ~> Membri. Autorizeaza noile inscrieri: DA.
Panoul de Administrare ~> General ~> Forum ~> Configurare ~> Setari generale. Forum in constructie/vacanta: NU.
Panoul de Administrare ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori ~> Optiunile utilizatorilor ~> Membri. Autorizeaza noile inscrieri: DA.
ambele erau asa de la inceput.
sa stricat nam ce sa fac (((((((((((((((((
sa stricat nam ce sa fac (((((((((((((((((
cred ca era de la mine dar un prieten vroia sa se inregistreze , si ii aparea negru tot
Forumul e ok si eu m-am inregistrat si logat fara probleme.
rezolvat . am sters cookkies
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum