membri la comanda
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
membri la comanda
am vazut pe un forum ca la 50 minute se creaza useri
cum fac sa nu se creeze la mn
caci se creeaza 1 membru pe saptamana si nu vreau sa am useri fantoma
cum fac sa nu se creeze la mn
caci se creeaza 1 membru pe saptamana si nu vreau sa am useri fantoma
Re: membri la comanda
Nu este posibil asa ceva, cel putin pe forumgratuit. Probabil forumurile de care vorbiti dumneavoastra nu apartin acestei platforme.
spre uimirea ta uite ca este posibil de exemplu:
In primul rand este o simpla imaginea in care este aratata lista de membri, si prin asta nu ma poti convinge ca aceia sunt "membri la comanda". Probabil, administratorul si-a creat multiple conturi, ceea ce puteti face si dumneavoastra, daca credeti ca este util...
Inca odata, membri la comanda este probabil o minciuna sau o smecherie prin care cineva isi face multiple conturi, sau pur si simplu roaga alti vizitatori sa se inregistreze (a aduce lume pe forum).
Inca odata, membri la comanda este probabil o minciuna sau o smecherie prin care cineva isi face multiple conturi, sau pur si simplu roaga alti vizitatori sa se inregistreze (a aduce lume pe forum).
da ma ai dreptate nici nu stiu cum am fost atat de prost sa nu stiu
isi creaza multi conturi la 10 minute 24/24 ore
nu inteleg cum de nu mi-am dat seama
lol
unii chiar sunt praf si nu ma refer la mine
isi creaza multi conturi la 10 minute 24/24 ore
nu inteleg cum de nu mi-am dat seama
lol
unii chiar sunt praf si nu ma refer la mine
Asta e. Dar nu are rost sa iti creezi un numar atat de mare de conturi, care, oricum sunt inactive...
baaaaaa ce nu intelegi eu exact asta nu vreau sa nu se mai creeeze conturi inactive automat de la forum
Ah, deci, asta se intampla pe forumul dumneavoastra?
Nu stiu cine si de ce ar face asta insa puteti folosi in acest sens, optiunea "Procesare utilizatori".
Panoul de Administrare ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori ~> Procesare utilizatori ~> Procesare.
Doriti: : Stergerea utilizatorii forumului dvs.
care nu au vizitat forumul de: 5 zile
care nu au postat mesaje de: 5 zile
cu mai putin de: 0 mesaje
~> Genereaza lista de utilizatori.
Totusi, pentru a opri procesul de crearea "conturilor-fantoma" aveti nevoie de IP-ul celui care face asta, ulterior sa il banati pe adresa IP.
Nu stiu cine si de ce ar face asta insa puteti folosi in acest sens, optiunea "Procesare utilizatori".
Panoul de Administrare ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori ~> Procesare utilizatori ~> Procesare.
Doriti: : Stergerea utilizatorii forumului dvs.
care nu au vizitat forumul de: 5 zile
care nu au postat mesaje de: 5 zile
cu mai putin de: 0 mesaje
~> Genereaza lista de utilizatori.
Totusi, pentru a opri procesul de crearea "conturilor-fantoma" aveti nevoie de IP-ul celui care face asta, ulterior sa il banati pe adresa IP.
Rezolvat?
nu cred dar in fine nu-mi mai consum energia
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» [Rezolvat] Cerere script formular comanda .html
» ban pe ip la membri
» Cum fac si eu "Membri"
» In legatura cu Membri
» Problema cod membri
» ban pe ip la membri
» Cum fac si eu "Membri"
» In legatura cu Membri
» Problema cod membri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum