Problema Nu merge sa adaug semnatura
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema Nu merge sa adaug semnatura
Am si eu o problema legata de semnaturii.
Cand intru la profil si dau la semnatura sa imi pun o semnatura imi pun link de imagine intre codu [ img ] si dupa dau ok.. si nu apare..
Nu stiu dc nu apare, cine stie va rog sa lasati reply !
?
Cand intru la profil si dau la semnatura sa imi pun o semnatura imi pun link de imagine intre codu [ img ] si dupa dau ok.. si nu apare..
Nu stiu dc nu apare, cine stie va rog sa lasati reply !
?
Re: Problema Nu merge sa adaug semnatura
Pe acest forum sau pe forumul dumneavoastra?
Vizitato- Vizitator
pe forumul meu.Lizzard a scris:
Pe acest forum sau pe forumul dumneavoastra?
http://ruzgames.hitforum.ro
Pe acest forum acces la semnatura au doar membrii staff-ului.
Daca intampinati aceasta problema pe forum d-vs. intrati in PA ~ Utilizatori&Grupuri ~ Utilizatori ~ Optiunile utilizatorilor ~ Permite semnaturi : Toti membrii daca vreti sa aiba toata lumea acces la semnatura, sau grupuri si selectati grupurile care sa aiba acces la semnatura ~ .
Pe urma intrati in profilul d-vs. la preferinte si la "Adauga intotdeauna semnatura in mesaje" bifati da
Atentie: Inainte sa postati un mesaj asigurati-va ca acea casuta din fata propozitiei "Adauga semnatura(semnatura poate fi schimbata din Profil)" este bifata.
Daca intampinati aceasta problema pe forum d-vs. intrati in PA ~ Utilizatori&Grupuri ~ Utilizatori ~ Optiunile utilizatorilor ~ Permite semnaturi : Toti membrii daca vreti sa aiba toata lumea acces la semnatura, sau grupuri si selectati grupurile care sa aiba acces la semnatura ~ .
Pe urma intrati in profilul d-vs. la preferinte si la "Adauga intotdeauna semnatura in mesaje" bifati da
Atentie: Inainte sa postati un mesaj asigurati-va ca acea casuta din fata propozitiei "Adauga semnatura(semnatura poate fi schimbata din Profil)" este bifata.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» NU mai merge sa adaug nimic in CSS
» Nu merge sa adaug smiley
» De ce nu merge sa pun semnatura?
» Nu imi merge semnatura!
» De ce nu merge sa adaug cod bbcodes pe forum ?
» Nu merge sa adaug smiley
» De ce nu merge sa pun semnatura?
» Nu imi merge semnatura!
» De ce nu merge sa adaug cod bbcodes pe forum ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum