Care este tutorialul dvs. preferat si de ce?
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Care este tutorialul dvs. preferat si de ce?
Rezumarea primului mesaj :
Bun gasit,
Ca staff al acestui serviciu suntem interesati de parerile dvs. pentru ca doar tinand cont de acestea ne putem creste credibilitatea si profesionalismul.
Acestea fiind spuse avem curiozitatea sa aflam care sunt tutorialele dvs. preferate de pe forumul de suport si de ce. Oferindu-ne un raspuns concret la aceasta intrebare vom sti pe ce anume trebuie sa insistam si ce anume trebuie sa oferim utilizatorilor nostri in materie de tutoriale.
In concluzie, ce tutoriale agreati si de ce?
Ca staff al acestui serviciu suntem interesati de parerile dvs. pentru ca doar tinand cont de acestea ne putem creste credibilitatea si profesionalismul.
Acestea fiind spuse avem curiozitatea sa aflam care sunt tutorialele dvs. preferate de pe forumul de suport si de ce. Oferindu-ne un raspuns concret la aceasta intrebare vom sti pe ce anume trebuie sa insistam si ce anume trebuie sa oferim utilizatorilor nostri in materie de tutoriale.
In concluzie, ce tutoriale agreati si de ce?
Re: Care este tutorialul dvs. preferat si de ce?
îmi plac tutorialele care țin de temă, de chatbox, de topic însine, și de topic-urile după prima pagină, ahh da.. și subforum-urile în coloană...
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pun un cursor preferat? [R]
» Cum realizez si eu o interfata la tutorialul original ca si pe FG
» Probleme cu tutorialul Crearea unui Panel De Control.
» O problema cu un cod de la un tutorial ( unde il pozitionez ? ) Tutorialul este cel de crestere a membrilor forumului
» Cum realizez si eu o interfata la tutorialul original ca si pe FG
» Probleme cu tutorialul Crearea unui Panel De Control.
» O problema cu un cod de la un tutorial ( unde il pozitionez ? ) Tutorialul este cel de crestere a membrilor forumului
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum