Imagine care sa te redirectioneze
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Imagine care sa te redirectioneze
Salut , am si eu o problema... Tot incerc sa fac un topic cu o imagine care sa redirectioneze , dar cand incerc sa-l fac , nu imaginea ma redirectioneaza ci un text.. Deci , va rog , cum pot sa fac o imagine care sa redirectioneze? Adica sa dau click pe imagine , si sa dispara acel text de langa imagine!
NeOline
Multumes Lizzard! T/C!
NeOline
Multumes Lizzard! T/C!
Ultima editare efectuata de catre NeOline in Joi Aug 30, 2012 2:39 pm, editata de 1 ori
Re: Imagine care sa te redirectioneze
Din ce am inteles, vreti ca atunci cand dati click pe o imagine sa va redirectioneze undeva..
- Cod:
[url=link catre redirectionare][img]link direct imagine[/img][/url]
Vizitato- Vizitator
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» cod care arata imagine cand scri un raspuns
» cum fac ca atunci cand dai click pe o imagine sa te redirectioneze spre un anumit link
» cum pot pune 2 imagini care una sa te redirectioneze spre forum , iar alta spre portal?
» Imagine care te redirectioneaza
» Am nevoie de codul care la imagine este lumina stinsa si aprinsa
» cum fac ca atunci cand dai click pe o imagine sa te redirectioneze spre un anumit link
» cum pot pune 2 imagini care una sa te redirectioneze spre forum , iar alta spre portal?
» Imagine care te redirectioneaza
» Am nevoie de codul care la imagine este lumina stinsa si aprinsa
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum