cum pot schimba imagine forumului din mijloc
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
cum pot schimba imagine forumului din mijloc
Rezumarea primului mesaj :
va rog imi poate spune cineva cum pot schimba imaginea de pe forum din mijloc cu o alta poza
va rog imi poate spune cineva cum pot schimba imaginea de pe forum din mijloc cu o alta poza
Ultima editare efectuata de catre hudisteanu_jimmi in Mier Aug 22, 2012 7:16 pm, editata de 1 ori
Re: cum pot schimba imagine forumului din mijloc
Luka, vă rog să vă opriţi din a posta fără a ştii răspunsul concret.
hudisteanu_jimmi, mergeţi în PA - Afişare - Imagini şi culori - Culori - Foaie de stil CSS şi adăugaţi:
Unde am pus link imagine, înlocuiţi cu imaginea dorită.
hudisteanu_jimmi, mergeţi în PA - Afişare - Imagini şi culori - Culori - Foaie de stil CSS şi adăugaţi:
- Cod:
.forumline td.row1 , .forumline td.row1.over , .forumline td.row2 , .forumline td.row3 , .forumline .td.row3.over{
background-imagine: url(Link imagine);}
Unde am pus link imagine, înlocuiţi cu imaginea dorită.
hudisteanu_jimmi, vă rog să nu mai scrieti in exclusivitate cu litere mari/caps.
Mulţumesc pentru înţelegere!
va rog stergeti acest subiect
Ultima editare efectuata de catre hudisteanu_jimmi in Mier Aug 22, 2012 9:48 pm, editata de 1 ori
nu merge uite ce scie si poti face scriptu asa uite imaginea https://2img.net/h/oi46.tinypic.com/28ssx3b.jpg
si respectiv scrie asa Eroare detectata
Am calculat un numar diferit de "{" si de "}". Aceasta inseamna ca CSS-ul risca sa nu fie valabil si nu va fi afisat corect pe forumul dvs.
Va recomandam sa recititi codul.
si respectiv scrie asa Eroare detectata
Am calculat un numar diferit de "{" si de "}". Aceasta inseamna ca CSS-ul risca sa nu fie valabil si nu va fi afisat corect pe forumul dvs.
Va recomandam sa recititi codul.
Va fi greu de implementat acea imagine corect si totodata va incarca forumul foarte mult. Va sfatuiesc sa nu faceti acest lucru.
- Cod:
.forumline td.row1 , .forumline td.row1.over , .forumline td.row2 , .forumline td.row3 , .forumline .td.row3.over{
background-imagine: url(http://i46.tinypic.com/28ssx3b.jpg);}
keir am facut exact cum ai spus dar nu sa facut nici o midificare ?
Nu stiu cum sal pun la profil; dar uite link de la el http://pentruiubitoridefarm.forumgratuit.ro/forum
hudisteanu_jimmi:Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Vizitato- Vizitator
lizzar daca tot ai postat inutil mai bine ma ajutai nu crezi
Vad ca tu consider mesajele de moderare inutile, ma rog, este parerea ta, dar rolul lor este de a te atentiona in legatura cu dublu-postul facut. Te rog sa citesti regulamentul forumului! Ai link mai jos in semnatura mea..
da le consier inutile pt ca nici unu nu ma ajutati ?
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Imagine la mijloc
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Cum pot schimba versiunea forumului ?
» pot schimba detinatorii forumului?
» Cum pot schimba fonturile forumului
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Cum pot schimba versiunea forumului ?
» pot schimba detinatorii forumului?
» Cum pot schimba fonturile forumului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum