Nu mi se vede scrisul la profil sub avatar !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu mi se vede scrisul la profil sub avatar !
Buna !
Am incercat sa schimb culoare la scrisul de sub avatar dar nici un rezultat ... am intrat in Afisare / Culori ---si am schimbat aproape toate culorile de acolo ,dar nici un rezultat pozitiv ...
Ex.
Sa fie oare ceva in CSS care sa nu permita schimbarea culorii ???
Aveti careva dintre dumneavoastra un cod CSS care sa permita acest lucru ? sa schimbe culoare scrisului de sub avatar ?sau sa ma indrumati spre pasii corespunzatori ?
Multumesc !
Am incercat sa schimb culoare la scrisul de sub avatar dar nici un rezultat ... am intrat in Afisare / Culori ---si am schimbat aproape toate culorile de acolo ,dar nici un rezultat pozitiv ...
Ex.
Sa fie oare ceva in CSS care sa nu permita schimbarea culorii ???
Aveti careva dintre dumneavoastra un cod CSS care sa permita acest lucru ? sa schimbe culoare scrisului de sub avatar ?sau sa ma indrumati spre pasii corespunzatori ?
Multumesc !
Ultima editare efectuata de catre T|fa in Joi Aug 16, 2012 6:58 pm, editata de 1 ori
Re: Nu mi se vede scrisul la profil sub avatar !
P.A > Utilizatori si grupuri > Profiluri > Culoare, si schimba din alb ( #ffffff ) in negru ( #000000 ) sau ce doresti.
Re: Nu mi se vede scrisul la profil sub avatar !
Daca vrei CSS...
- Cod:
.postprofile dl dd span { color: #666 !important;}
Subiecte similare
» Se vede un alb la profil
» Nu se vede scrisul in casuta de edit
» Nu se vede scrisul in caseta de editare, ce culori trebuie sa modific, sau ce trebuie sa fac? [R]
» Cum schimb scrisul de la profil?
» Cum schimb culoarea neagra, deaorece fondul de la un topic nou este gri si nu se vede cu scrisul negru!
» Nu se vede scrisul in casuta de edit
» Nu se vede scrisul in caseta de editare, ce culori trebuie sa modific, sau ce trebuie sa fac? [R]
» Cum schimb scrisul de la profil?
» Cum schimb culoarea neagra, deaorece fondul de la un topic nou este gri si nu se vede cu scrisul negru!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum