Aspect si continut forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Aspect si continut forum
Rezumarea primului mesaj :
[img] [/img]
Salut,am si eu o intrebare si sunt uimit.Cum de a facut baiatul asta un forum ca asta,stiu ca forumurile de acest fel sunt platite etc...Dar asta e forum gratuit...vreua sa stiu daca a platit ceva,sau daca are experienta,rog ca daca vede acest topic,sa ma ajuta si pe mine.Il rog din toata inima mea,multumesc.
[img] [/img]
Salut,am si eu o intrebare si sunt uimit.Cum de a facut baiatul asta un forum ca asta,stiu ca forumurile de acest fel sunt platite etc...Dar asta e forum gratuit...vreua sa stiu daca a platit ceva,sau daca are experienta,rog ca daca vede acest topic,sa ma ajuta si pe mine.Il rog din toata inima mea,multumesc.
Re: Aspect si continut forum
Inca o intrebare si gata,unde se baga scripturile?
In panoul de administrare > Afisare > Generalitati > Inserezi codul acolo si apesi pe:
Mersi mult,poti da t/c
scuze iar,nu merge mai multe scripturi ?
Ba da, poti adauga cate coduri doresti.
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Pai daca adaug unul acolo in mesaj pe prima pagina,dupa ce al sterg el ramane salvat?
Robert1234, vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Cum adica, "daca il sterg, ramane salvat", el nu va ramane salvat daca il stergi de acolo Esti nevoit sa pastrezi codul acolo daca doresti sa functioneze. Pentru viitoarele probleme te rog sa dechizi subiecte separate. Rezolvat?
Mulţumesc pentru înţelegere!
Cum adica, "daca il sterg, ramane salvat", el nu va ramane salvat daca il stergi de acolo Esti nevoit sa pastrezi codul acolo daca doresti sa functioneze. Pentru viitoarele probleme te rog sa dechizi subiecte separate. Rezolvat?
mda...poti da t/c
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Script - Aspect posturi / aspect forum avatar la ultimul mesaj
» Centrare continut
» aspect forum
» Modificare aspect forum
» Script selectare continut categorie
» Centrare continut
» aspect forum
» Modificare aspect forum
» Script selectare continut categorie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum