Durata domeniu oferit de Forum Gratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Durata domeniu oferit de Forum Gratuit
Buna ziua!
Am primit acest mesaj:
Felicitari, ati castigat un domeniu gratuit pentru forumul dumneavoastra. Avand in vedere activitatea comunitatii pe forumul dvs, numele de domeniu va este oferit de catre forumgratuit.
Intrebarea mea este: acest domeniu gratuit, primit ca urmare a activitatii comunitatii forumului, este permanent sau pentru o perioada de timp limitata?
Titlu editat
Am primit acest mesaj:
Felicitari, ati castigat un domeniu gratuit pentru forumul dumneavoastra. Avand in vedere activitatea comunitatii pe forumul dvs, numele de domeniu va este oferit de catre forumgratuit.
Intrebarea mea este: acest domeniu gratuit, primit ca urmare a activitatii comunitatii forumului, este permanent sau pentru o perioada de timp limitata?
Titlu editat
Re: Durata domeniu oferit de Forum Gratuit
De la cine ai primit acest mesaj?
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Verifica in P.A > General > Adresa de internet a forumului > Nume de domeniu personalizat.
Sau P.A > Module > Consum credite > Nume de domeniu .
Sau P.A > Module > Consum credite > Nume de domeniu .
Succes cu forumul !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum