Categorie cu imagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Categorie cu imagini
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua ! As dori si eu sa stiu , cum pot face ca la o categorie sa se vada doar imaginiile si sa fie in lini culcata toate imaginiile la rand , fara scris , si cand sau click pe ele sa ma dea unde trebuie. Sper ca am fost destul de explicita. Multumesc.
Buna ziua ! As dori si eu sa stiu , cum pot face ca la o categorie sa se vada doar imaginiile si sa fie in lini culcata toate imaginiile la rand , fara scris , si cand sau click pe ele sa ma dea unde trebuie. Sper ca am fost destul de explicita. Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre TheGodessAsha in Mar Iul 31, 2012 2:20 pm, editata de 1 ori
Re: Categorie cu imagini
Dap . Asa doream. Rezolvat.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Imagini pentru categorie populara si altele
» cod pentru imagini categorie noua forum
» Problema generala pe hitskin la imagini. Lipsesc imagini din teme
» Cum strangi o categorie sau un widget ?cum se poate "maximiza/minimiza" o categorie ?
» Cum pun subiectele din categorie sub categorie
» cod pentru imagini categorie noua forum
» Problema generala pe hitskin la imagini. Lipsesc imagini din teme
» Cum strangi o categorie sau un widget ?cum se poate "maximiza/minimiza" o categorie ?
» Cum pun subiectele din categorie sub categorie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum