Cum pun si eu logo in fata legendelor ca nu inteleg nimic
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: Cum pun si eu logo in fata legendelor ca nu inteleg nimic
Salutare,
Incercati sa cititi acest tutorial si cred ca ve-ti intelege cum sta treaba: https://help.forumgratuit.ro/t32844-personalizarea-legendei-grupurilor-efect-sclipire-icon-si-stralucire.
Incercati sa cititi acest tutorial si cred ca ve-ti intelege cum sta treaba: https://help.forumgratuit.ro/t32844-personalizarea-legendei-grupurilor-efect-sclipire-icon-si-stralucire.
SyeL, vă rugăm ca pe viitor să explicaţi problema dvs. în conţinutul mesajului şi nu doar în titlul acestuia.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Rezolvat?
Mulţumesc pentru înţelegere!
Rezolvat?
Ultima editare efectuata de catre Omu in Vin Aug 10, 2012 12:15 am, editata de 1 ori
- Cod:
a[href="/g1-numele grupului"]{
padding-left: 16px;
background: url('linkimagine') no-repeat left;
}
Demonstratie -
Andreix- Membru activ
Varsta : 26
Localizare : Pitesti
Data înscrierii : 25/07/2012
Mulțumiri : 0
Inca persista problema?
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".
Subiecte similare
» Înțeleg că fiecare admin are dreptul să își facă propriul regulament dar nu înțeleg faptul că au voie sa aplice regulamentul dis
» Cum maresc scrisul legendelor...
» Regulamnet Forum
» Tutoriale
» nu inteleg ce inseman pop-up;
» Cum maresc scrisul legendelor...
» Regulamnet Forum
» Tutoriale
» nu inteleg ce inseman pop-up;
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum