Transferare credit intre forumuri- este posibil ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Transferare credit intre forumuri- este posibil ?
Deci sa spunem ca am 2 forumuri ... as putea sa transfer credit de la un forum la altu
Re: Transferare credit intre forumuri- este posibil ?
Spunem doar sau chiar ai?
In mod logic, nu este posibil. 2 forumuri inseamna automat 2 administratori si nu exista cale de a demonstra ca cei 2 administratori sunt de fapt una si aceeasi persoana si isi doreste. E ca si cum ti-ai face doua conturi la banca pe nume diferite, iar apoi soliciti transferul banilor de pe un cont pe altul fara sa te poti legitima. Nu ti-ar accepta niciun operator bancar. Pe aceleasi considerente, banuiesc ca nici forumotion nu va acccepta transferul de credit.
In mod logic, nu este posibil. 2 forumuri inseamna automat 2 administratori si nu exista cale de a demonstra ca cei 2 administratori sunt de fapt una si aceeasi persoana si isi doreste. E ca si cum ti-ai face doua conturi la banca pe nume diferite, iar apoi soliciti transferul banilor de pe un cont pe altul fara sa te poti legitima. Nu ti-ar accepta niciun operator bancar. Pe aceleasi considerente, banuiesc ca nici forumotion nu va acccepta transferul de credit.
Inteleg ce vrei sa zici !
Dar eu nu zic sa-mi transfere administratori: forumgratuit.ro creditu ... mil transfer eu singur ca am parola de la administratoru general doar eu l-am creat !
Vreau doar sa stiu daca este posibil aceast pas
Dar eu nu zic sa-mi transfere administratori: forumgratuit.ro creditu ... mil transfer eu singur ca am parola de la administratoru general doar eu l-am creat !
Vreau doar sa stiu daca este posibil aceast pas
Transferul de credite de pe un forum pe altul nu este posibil.
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Subiecte similare
» Este posibil sa primeasca puncte pe profil odata ce ai mers la un anumit link si daca e posibil la mai multe linkuri?
» Vreau sa pun link cu poza intre separarea unor forumuri sau intre separarea unor categorii
» + Spatiu intre forumuri
» "Plagieri" intre forumuri
» Loc de discutat intre forumuri
» Vreau sa pun link cu poza intre separarea unor forumuri sau intre separarea unor categorii
» + Spatiu intre forumuri
» "Plagieri" intre forumuri
» Loc de discutat intre forumuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum