cum fac categoriile forumurile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
cum fac categoriile forumurile
Rezumarea primului mesaj :
are cineva tutorialul cu forumul pe 2 coloane
are cineva tutorialul cu forumul pe 2 coloane
Ultima editare efectuata de catre SOAMBA in Mar Iul 17, 2012 4:07 pm, editata de 1 ori
Re: cum fac categoriile forumurile
Asteapta pana in seara asta ca o sa-ti trimit tutorialul video prin PM.
SOAMBA ,vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Andrew., vă reamintesc că suport-ul se oferă pe forum şi nu prin MP, messenger, skype sau altele. Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Andrew., vă reamintesc că suport-ul se oferă pe forum şi nu prin MP, messenger, skype sau altele. Mulţumesc pentru înţelegere!
am inteles unde trebuie sa umblu dar nu stiu cum sa modific am pus aceia de mai sus care ati postato dar imi apare ca in imaginea de mai sus eu vreau sami apara cu forumurile mele nu stiu cum sa creez legatura dintre ele
Eu fac videoul pentru forumul meu si desigur ca o sa-mi pun un link in el.As avea voie sa il postez aici?
Nu este voie sa postezi linkuri externe, dar poti spune in ce categorie/forum este acel tutorial pe forumul din profilul tau.
Dacă vrei la toate, faci la toate cum ţi-am spus eu.
pai la toate vreau si aceea trebuie so bag si la categorie si la forum?sua doar la una din ele
acesta este forumul http://romania-community.forumest.ro/ mai am de lucrat la design inafara de acestea
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Problemă la temă , toate forumurile şi categoriile în partea stângă.
» Nu Imi Apar Categoriile Si Forumurile ! ! !
» Nu apar categoriile si forumurile la vizitatori
» Un Administrator mi-a sters toate categoriile/forumurile
» Cum fac categoriile sa contina forumurile asa cum forumul contine posturii ! [R]
» Nu Imi Apar Categoriile Si Forumurile ! ! !
» Nu apar categoriile si forumurile la vizitatori
» Un Administrator mi-a sters toate categoriile/forumurile
» Cum fac categoriile sa contina forumurile asa cum forumul contine posturii ! [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum