Cum pot creea pagina "parteneri"?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot creea pagina "parteneri"?
Cum pot creea sus in bara meniului ce contine inregistrare , login , etc. o pagina pe care pot scrie ce vreau eu , si pe care sa postez toti partenerii. ? Sau unde pot posta partenerii cu mini-bannerele lor?
Ultima editare efectuata de catre PepsiTwist in Dum Iul 08, 2012 6:18 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pot creea pagina "parteneri"?
Salutare.
Păi pentru asta în primul rând creaţi o pagină HTML:
https://help.forumgratuit.ro/t6755-cum-sa-creezi-o-pagina-html
Însă atenţie, vă recomand să folosiţi partea de sus şi de jos a forumului, şi să nu o folosiţi ca fiind pagina de start a forumului.
Apoi, creaţi un link nou în meniul de navigare din:
Panoul de Administrare => Afisare => Pagina de start => Antet & Navigare => Meniu de navigare => Adauga un meniu personalizat.
Păi pentru asta în primul rând creaţi o pagină HTML:
https://help.forumgratuit.ro/t6755-cum-sa-creezi-o-pagina-html
Însă atenţie, vă recomand să folosiţi partea de sus şi de jos a forumului, şi să nu o folosiţi ca fiind pagina de start a forumului.
Apoi, creaţi un link nou în meniul de navigare din:
Panoul de Administrare => Afisare => Pagina de start => Antet & Navigare => Meniu de navigare => Adauga un meniu personalizat.
Re: Cum pot creea pagina "parteneri"?
Pentru nimic.
Subiecte similare
» Cum pot creea o pagina de start asemanatoare si ce cod ami trebuie pentru un logo personalizat
» Pagina parteneri
» Cum pot creea subcategorii ?
» Cum pot creea un site de exemplu x.forumz.ro si sa ma redirectioneze spre forumul meu
» Cum pot creea un forum taro.tv?
» Pagina parteneri
» Cum pot creea subcategorii ?
» Cum pot creea un site de exemplu x.forumz.ro si sa ma redirectioneze spre forumul meu
» Cum pot creea un forum taro.tv?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum