ordine afisare topicuri - imi apar mesajele in ordine inversa
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
ordine afisare topicuri - imi apar mesajele in ordine inversa
Buna la toti Am si eu o problema si ia suna astfell : Cind creez intrun subforum un topic de exemplu un topic de model cerere paii este primul iar apoii cind mai crez alt topic cu cererea sau orice topic nar fii pai topicul cu model cerere se duce in jos iar topicul pe care il creez nouu ramine primul !! Ajjutatima si pe mine ca nam ideie ce sa fac !! Uitati si o poza cu problema :
Si tot odata puteti sa imi dati vrun cod ceva ca la profilurii sa arate totul in chenare??
Ex :
Si va rog explicatimi cum si unde sa pun scriptul sau codu sau altceva si cum !!! Multumesk de intelegere !!!
Titlu editat
Si tot odata puteti sa imi dati vrun cod ceva ca la profilurii sa arate totul in chenare??
Ex :
Si va rog explicatimi cum si unde sa pun scriptul sau codu sau altceva si cum !!! Multumesk de intelegere !!!
Titlu editat
Re: ordine afisare topicuri - imi apar mesajele in ordine inversa
Ma nu fa reclama !!
Rog un moderator sai dea Ban sau warn nobuluii asta ca face reclama in loc sa ajute !!!
Rog un moderator sai dea Ban sau warn nobuluii asta ca face reclama in loc sa ajute !!!
Salutare.
Dacă doriţi ca topicurile să apară din sus în jos, bazându-se pe data creării topicului, ascedent, aveţi o opţiune la Panoul de Administrare => General => Forum => Categorii si forumuri => Alegeti forumul dorit - => Claseaza subiectele dupa.
Sau dacă doriţi ca doar anumite topicuri să fie primele, faceţi aşa: Panoul de Administrare => General => Mesaje si emailuri => Configurare => Mesaje => Separa anunturile si post-it-urile de mesaje.
Dar pentru asta va trebui să îi atribuiţi topicului un statut (gen Important, Anunţ, Anunţ global)....
Dacă doriţi ca topicurile să apară din sus în jos, bazându-se pe data creării topicului, ascedent, aveţi o opţiune la Panoul de Administrare => General => Forum => Categorii si forumuri => Alegeti forumul dorit - => Claseaza subiectele dupa.
Sau dacă doriţi ca doar anumite topicuri să fie primele, faceţi aşa: Panoul de Administrare => General => Mesaje si emailuri => Configurare => Mesaje => Separa anunturile si post-it-urile de mesaje.
Dar pentru asta va trebui să îi atribuiţi topicului un statut (gen Important, Anunţ, Anunţ global)....
Multumesk mult de ajutor !!
Ramin dator !!
----------------------------------------
Prima problema rezolvata dar astept ajutor si la a 2 problema !! Ms Anticipat !!
Ramin dator !!
----------------------------------------
Prima problema rezolvata dar astept ajutor si la a 2 problema !! Ms Anticipat !!
Pentru altă problemă, creaţi topic separat.
!! Rog un moderator sa Inchida acest topic prima problema rezolvata !!
Astept ajutor si la a 2 problema !!!
Astept ajutor si la a 2 problema !!!
Subiecte similare
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» Am sters toate categoriile dar mesajele apar? de ce?
» Nu apar mesajele noi [Categorie pe 2 Forumuri si 2 Coloane]
» Din portal daca dau pe acasa nu-mi apar mesajele noi [R]
» De ce apar ultimele topicuri sus si nu jos ?
» Am sters toate categoriile dar mesajele apar? de ce?
» Nu apar mesajele noi [Categorie pe 2 Forumuri si 2 Coloane]
» Din portal daca dau pe acasa nu-mi apar mesajele noi [R]
» De ce apar ultimele topicuri sus si nu jos ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum