Link-uri si adrese de e-mail nu pot fi postate.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Link-uri si adrese de e-mail nu pot fi postate.
Am vazut ca utilizatorii de pe forumul meu FG nu pot sa posteze linkuri sau adrese de e-mail in primele 7 zile , cum pot sa ii las sa posteze din prima zi?
Multumesc,
Cu stima, pepsi.
Multumesc,
Cu stima, pepsi.
Ultima editare efectuata de catre PepsiTwist in Sam Iul 07, 2012 11:08 am, editata de 1 ori
Re: Link-uri si adrese de e-mail nu pot fi postate.
Salutare.
Panoul de Administrare => General => Forum => Securitate -> => Configurarea optiunii Securitate => Interzice membrilor sa posteze linkuri externe si adrese de e-mail in prima saptamana de la inregistrare : Nu.
Panoul de Administrare => General => Forum => Securitate -> => Configurarea optiunii Securitate => Interzice membrilor sa posteze linkuri externe si adrese de e-mail in prima saptamana de la inregistrare : Nu.
Re: Link-uri si adrese de e-mail nu pot fi postate.
Pentru nimic.
Subiecte similare
» nu pot sa postez link-uri externe sau adrese de e-mail in primele 7 zile de inscriere
» Nu puteti posta link-uri externe sau adrese e-mail in primele 7 zile
» Nu puteti posta link-uri externe sau adrese e-mail in primele 7 zile de la inscriere. Va rugam sa contactati un administrator pe
» adrese ip
» De ce imi apar mai multe adrese de IP?
» Nu puteti posta link-uri externe sau adrese e-mail in primele 7 zile
» Nu puteti posta link-uri externe sau adrese e-mail in primele 7 zile de la inscriere. Va rugam sa contactati un administrator pe
» adrese ip
» De ce imi apar mai multe adrese de IP?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum