De ce nu pot sa schimb background-ul?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
De ce nu pot sa schimb background-ul?
Rezumarea primului mesaj :
Am luat o tema : http://en.hitskin.com/search-a-skin/green-simplicity-149489.htm , si cand vreau sa pun alta imagine de backgroun din PA > Display > Pics mangament , pun la Background alta iamgine , si dau Inregistreaza , dar ea nu se vede , de ce? Si cum pot face sa se vada imaginea de BG care o vreau eu?
Multumesc ,
Cu stima pepsi
Am luat o tema : http://en.hitskin.com/search-a-skin/green-simplicity-149489.htm , si cand vreau sa pun alta imagine de backgroun din PA > Display > Pics mangament , pun la Background alta iamgine , si dau Inregistreaza , dar ea nu se vede , de ce? Si cum pot face sa se vada imaginea de BG care o vreau eu?
Multumesc ,
Cu stima pepsi
Ultima editare efectuata de catre PepsiTwist in Sam Iul 07, 2012 12:09 pm, editata de 1 ori
Re: De ce nu pot sa schimb background-ul?
Multumesc din tot sufletul klaps , nu stiu cum sa iti multumesc , a mers , va multumesc tuturor!!!
Re: De ce nu pot sa schimb background-ul?
Păi de ce aţi lăsat spaţiu între paranteze şi url? ...PepsiTwist a scris:Multumesc din tot sufletul klaps , nu stiu cum sa iti multumesc , a mers , va multumesc tuturor!!!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum schimb background de la widget?
» Cum schimb background din temă adică dacă e alb să fie negru
» DIN: Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» Sunt consecinte daca schimb imi schimb emailul fiind fondator ?
» Cum schimb background din temă adică dacă e alb să fie negru
» DIN: Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» Sunt consecinte daca schimb imi schimb emailul fiind fondator ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum