Motoare de cautare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Motoare de cautare
Salut as avea o intrebare .
Cum as putea sami postez forumul pe google adica daca cineva cauta cv de ex un joc si il cauta pe google iar eu am acel joc pe forum la mn cum pot face sa apara forumul meu cand cauta acel joc?
Cum as putea sami postez forumul pe google adica daca cineva cauta cv de ex un joc si il cauta pe google iar eu am acel joc pe forum la mn cum pot face sa apara forumul meu cand cauta acel joc?
Re: Motoare de cautare
Daca imi aduc bine aminte trebuie sa scrii niste cuvinte cheie(ex: forum,jocuri,cs,pc).Si cand cineva va scrie unul din cuvintele cheie va aparea si forumul tau.Dupa ce ai scris cuvintele cheie si motoarele de cautare sunt activate dureaza parca o zi(asa a fost si la mine) pana cand cuvintele tale cheie vor fi inscrise in directoarele web "Google"
KinetiX- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Caras-Severin
Data înscrierii : 24/08/2011
Mulțumiri : 0
cum pot sami activez motoarele de cautare
Huh... nu cred că se pune vorba de "activarea motoarelor de căutare". Dacă aş încerca să fiu puţin amuzant aş spune că din greşeală există şi pe forumul de suport câteva tutoriale despre această "configurare" şi anume: primul punct de aici: https://help.forumgratuit.ro/t11829-ghid-pentru-a-creste-traficul-pe-forum şi cred că şi acesta ar fi interesant: https://help.forumgratuit.ro/t702-promovarea-forumului .
Multumesc mult pentru ajutor am priceput ce trebuie sa fac. Multumesc puteti da T.C
Motoarele de cautare se activeaza singure , doar daca ai postat siteul tau pe WTA .. sau mai stiu eu pe care bafta
Subiecte similare
» Motoare de cautare...
» cum fac sa apara Msn la motoare de cautare ?
» Cum pun forumul meu pe motoare de cautare.
» Nu-mi mai apare jos pe ce motoare de cautare este promovat forumul
» Inscriere in motoare de cautare
» cum fac sa apara Msn la motoare de cautare ?
» Cum pun forumul meu pe motoare de cautare.
» Nu-mi mai apare jos pe ce motoare de cautare este promovat forumul
» Inscriere in motoare de cautare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum